Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018.  Mercur retrogradează în Scorpion

Publicat: 01/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor fi afectați în plan personal și relațional de retrogradarea planetei Mercur întocmai în semnul lor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Berbec vor resimți din plin efectele tranzitului în zona financiară. Nativii pot întâmpina blocaje în primirea unei sume de bani sau pot primi informații eronate, uneori cu intenție, cu privire la o plată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu facă investiții de anvergură, să nu cheltuie mai mult decât le permite bugetul și să fie prudenți, deoarece riscul de a fi păcăliți, înșelați este destul de mare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Taur vor fi afectați în sectorul partenerial. Nativii trebuie să fie foarte atenți la dialogul cu partenerul de viață, scandalurile putând să izbucnească din orice motiv, dar și la negocierile pe care le fac cu colaboratorii și asociații. Nativii pot descoperi secrete, dar pot fi și înșelați, păcăliți în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează în mod deosebit pe nativii care au pe rol procese, sunt implicați sau desfășoară anchete, audieri. Atenție la cei care depun mărturie într-un proces.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, dar și guvernatorul Gemenilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Gemeni vor fi afectați în sectorul muncii și sănătății. În toată această perioadă, vor spori conflictele la locul de muncă, iar starea generală a nativilor va fi una sensibilă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează asupra unor posibile disfuncții endocrine, infecții renale, urinare, genitale, dar nici gripele, răcelile și virozele nu sunt excluse.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Rac vor simți din plin influența tranzitului în sectorul sentimental. Nativii vor avea parte de neînțelegeri cu persoana iubită și vor rememora amintiri din alte relații. În unele cazuri este posibil ca o persoană din trecut să revină în viața acestora și să-i bulverseze. Atenție la tendințele de răzbunare care se pot contura în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă trăiri intense și-i sfătuiește pe cei care știu să vadă  partea artistică a vieții să-și pună în practică talentul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Leu vor fi influențați în sectorul familie și locuință. Nativii pot avea parte de conflicte cu rudele, pot fi dezamăgiți de o atitudine a acestora vizavi de un bun material, de o sumă de bani sau pot afla secrete de familie pe care să nu le poată accepta prea ușor. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu facă tranzacții care privesc casa, vânzări, cumpărari, închirieri, ci să aibă răbdare până spre finele săptămânii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Fecioară vor fi afectați în toate formele de dialog întreprinse. Nativii care au de susținut examene, interviuri, teste ar trebui să le amâne. Pe de altă parte, este indicat să nu plece în călătorii, deoarece pot întâmpina blocaje majore și neplăceri la drum.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să nu plece urechea la zvonuri și bârfe.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Balanță vor fi afectați în sectorul financiar. Nativii vor întâmpina blocaje în intrarea în posesie a unei sume de bani, remunerație, recompensă sau aceasta va fi nemulțumitoare și nu va reflecta munca depusă de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează pe nativi asupra conflictelor care vizează această zonă și care trebuie remediate prin punerea la punct a detaliilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Scorpion vor întâmpina blocaje în comunicarea și relaționarea cu cei din jur. Nativii vor avea o tendință răzbunătoare, aspect care ar trebui domolit, repercusiunile putând fi mai neplăcute decât motivul în sine. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează asupra conflictelor cu partenerul de viață care, în cazurile grave, pot încheia o relație.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de influența tranzitului întocmai în casa subconștienului. Nativii vor fi măcinați de amintiri, remușcări, regrete și nu este exclus ca sentimente și emoții mai vechi să renască, să re seaprindă. Perioadă de zbucium sufletesc și frământări.  Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se retragă din agitația cotidiană, să mediteze și să nu se grăbească în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Capricorn vor resimți întocmai efectele în sectorul prietenilor. Nativii pot avea parte de dezamăgiri venite din această zonă, pot fi bârfiți, păcăliți, înșelați de persoane din anturaj în care aveau mare încredere și relațiile cu cei apropiați pot deveni foarte încordate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie atenți la unii prieteni care, din frustrare sau din orgoliu rănit, pot încerca să se răzbune.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Vărsător vor simți influența tranzitului în sectorul carierei. Nativii se pot lupta pentru menținerea unui statut profesional sau pot reevalua o decizie legată de locul de muncă, posibil care să vizeze chiar schimbarea carierei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra bârfelor și răzbunărilor la care pot fi expuși și care pot veni din partea unor colegi rău intenționați, cu impact asupra imaginii profesionale.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 decembrie 2018

Mercur, planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, va retrograda până pe 6 decembrie în semnul Scorpion, iar cei născuți în zodia Pești sunt forțați de acest tranzit să-și schimbe, să-și reevalueze niște concepții și principii de viață. Niște valori morale după care s-au ghidat până acum s-ar putea dovedi ca fiind greșite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce în prezent o serie de gânduri mai vechi, de amintiri pe care aceștia să le analizeze căutând o soluție la o problemă actuală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...