Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 februarie 2019. Berbecii se lasă copleșiți de emoții

Publicat: 01/02/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 februarie 2019. Berbecii se lasă copleșiți de emoții

Horoscopul zilei de 2 februarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 februarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 februarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec se pot lăsa copleșiți de niște emoții, iar impactul direct va fi asupra stării de sănătate, în special asupra sistemului digestiv.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta cu probleme digestive și de tranzit gastrointestinal. Nativii vor avea tendința de a fi gurmanzi, pofticioși și orice exces le poate cauza greață, dureri de stomac și stări de vomă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să încerce să se elibereze de sentimentele și emoțiile negative care pot fi și ele responsabile cu starea de rău. Este important să le “digere”, să le accepte și să le dizolve.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să lase deoparte grijile și stresul și să încerce să se relaxeze mai mult. În plus, se pot bucura de vizita, de compania unor prieteni și chiar de sprijinul și ajutorul acestora. Este recomandat să asculte mai mult sfaturile primite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce sentimente contradictorii cu privire la o persoană din anturaj, dar și persoana iubită poate intra în vizorul lor.

Citește și: ASTROLOGUL CANCAN.RO DEZVĂLUIE CE REZERVĂ ÎNCEPUTUL ANULUI FIECĂREI ZODII ÎN PARTE. MEGA-HOROSCOPUL LUNII IANUARIE

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot primi niște vești destabilizatoare, care să le strice buna dispoziție, însă impactul va fi pe termen scurt. În unele cazuri se pot atașa de persoane mai în vârstă, iar în alte cazuri pot apela la sfaturile părinților pentru a lua o decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă mai multă grijă la propria imagine și la felul în care se expun în societate.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Rac se pot întoarce în trecut cu gândul și pot reactualiza niște amintiri. În unele cazuri poate fi vorba chiar de reîntâlnirea cu un fost partener de viață, situație care va trezi unele confuzii și bulversări de moment. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a primi un cadou, un câștig financiar sau chiar o sumă de bani.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Leu se vor detașa cu greu de stresul de la locul de muncă. Nativii vor continua și în zilele libere să-și facă planuri pe parte profesională și nu este exclus să fie chemați la serviciu pentru a rezolva o situație de ultimă oră apărută. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să acorde mai multă atenție relaxării și odihnei, mai ales că nu este o perioadă tocmai favorabilă din punct de vedere al sănătății.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară manifestă o tendință mare de a flirta și vor apela la toate mijloacele pentru a cuceri. Nativii fie vor ieși la distracție și socializarea le va deveni a doua natură, fie vor apela la tehnologie pentru a comunica. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie atenți la dialog și la ceea ce comunică. Există posibilitatea de a se descoperi prea mult. În plus, nu orice aventură se va transforma în relație, prin urmare ar trebui să știe exact ce-și doresc.

Citește și: HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 31 IANUARIE 2019. PEȘTII INTRĂ ÎN CONFLICTE

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță nu se vor simți chiar în apele lor și tendința va fi de a deveni melancolici, visători și autocritici. Posibil să participe la evenimente care să nu le facă plăcere sau pe parcurs să le creeze disconfort emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează planurile de viitor, însă le cere mai multă responsabilitate în planificare și decizii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de casă și familie. Nativii se dedică activităților gospodărești, de la curățenie și până la reamenajarea sau renovarea locuinței. În cazuri izolate, nativii pot lucra de acasă la un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite contradicțiile cu rudele (posibil cu vecinii) și să fie mai înțelegători cu membrii familiei. Pot cere sfatul unei persoane mai în vârstă dacă se simt debusolați într-o problemă legată de carieră, de locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător traversează o etapă dificilă în relația de cuplu. În unele cazuri niște secrete ale partenerului pot ieși la suprafață, iar în alte cazuri pot primi acuze și reproșuri din partea acestuia. Emoțiile de moment pot fi puternice, acaparante. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite conflictele, mai ales ducerea acestora la extrem. Există riscul ca o relație să se încheie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn sunt tentați să testeze lucruri noi, experiențe noi și chiar sentimente noi. Nativii pot deveni mai sensibili și mai emotivi și se pot lăsa cuceriți ușor de persoane care demonstrează maturitate și înțelepciune. Riscul de a intra într-o aventură este destul de mare, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie prudenți, mai ales dacă se află într-o relație.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea vedea obligați să intervină într-o problemă de familie sau legată de prieteni, colegi de muncă. Nativii vor da dovadă de înțelepciune și înțelegere, iar aceste calități le pot crea o imagine favorabilă în ochii celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează asupra unor probleme de ordin financiar cu care s-ar putea confrunta către seară și care le-ar putea da peste cap niște planuri.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 februarie 2019

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea confrunta cu o situație din trecut pe care la momentul respectiv au lăsat-o neterminată, neîncheiată. Poate fi vorba de carieră, însă aspectul se conturează puternic și în zona relațională. Este posibil ca nativii să se găsească față în față cu un fost partener căruia să trebuiască să-i dea niște explicații. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să evite excesele de orice fel, în special dacă este vorba de vicii.

Citește și...