Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019. Venus intră în zodia Săgetător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019. Venus intră în zodia Săgetător

De: Cristian Blanuta 01/11/2019 | 19:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019. Venus intră în zodia Săgetător
16326667 - christmas star on evening snowfall

Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător au parte de tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității.

Venus este planeta iubirii și a banilor, iar atunci când traversează entuziasta zodie a Săgetătorului devine mult mai deschisă în manifestarea propriei sale energii. Astfel, Venus în tranzit prin zodia Săgetător ne va determina să fim mai cuceritori, mai predispuși la flirt și aventură, mai lipsiți de inhibiții și prejudecăți în amor și mai dornici să începem noi povești de dragoste.

Venus în tranzit prin Săgetător ne poate aduce parteneri de altă cultură și religie, care locuiesc în străinătate sau cunoscuți într-o călătorie petrecută dincolo de granițele țării, și, în plus, susține puternic poveștile de iubire care se desfășoară la distanță. Putem fi mai atrași de parteneri cu care împărtășim aceleași convingeri de viață, aceleași filozofii și credințe.

Venus, Micul Benefic, din zodia Săgetător se va întâlni la final de tranzit cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților și a bogăției, de asemenea aflată în Săgetător, zodie pe care o și guvernează și care îi amplifică puterile. Ei bine, va fi o perioadă extraordinar de benefică din punct de vedere financiar, o perioadă în care șansele de a ne îmbunătăți veniturile vor crește considerabil, mai ales că atunci Mercur va fi încheiat retrogradarea prin zodia Scorpion, retrogradare începută pe 31 octombrie. Acest aspect se va mai repeta peste aproximativ 12 ani și este recomandat să profităm din plin de el.

Venus va traversa zodia Săgetător până pe data de 26 noiembrie 2019, atunci când va intra în rigida și serioasa zodie a Capricornului.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec care sunt singuri au șanse mari să cunoască o persoană într-o călătorie sau la un curs, seminar. Pe de altă parte, va fi o perioadă în care vor avea ocazia să-și lărgească orizonturile prin studiu, călătorii, dar și prin schimbarea principiilor de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vești de la o persoană aflată în străinătate sau nativii pot planifica o vacanță.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Venus, întocmai guvernatoarea lor, le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, însă va fi vorba de bani proveniți din moșteniri, credite, partaje, alte surse de venit decât cele salariale. Cu ajutorul partenerului, nativii pot obține niște avantaje materiale. De asemenea, sexualitatea, dorința de intimitate vor fi la cote înalte și cei care se aflî în relații pot reaprinde pasiunea în dormitor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că acest tranzit le poate aduce tentația de a călca strâmb, de a intra în aventuri strict sexuale.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, tranzitul lui Venus prin Săgetător, va activa întocmai sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu colaboratorii și asociații, cu partenerii de afaceri. În plus, nu este exclus să fie ceruți în căsătorie în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a petrece timp și momente intense alături de persoana iubită.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Rac, Venus va veni cu oportunități remarcabile legate de locul de muncă. Nativii vor reuși să-și îndeplinească cu multă relaxare sarcinile și responsabilitățile și se pot face remarcați. Cei care-și caută un job se pot angaja acum. Totodată, nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva prin intermediul mediului profesional sau să vadă cu alți ochi un coleg. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a afla un remediu necesar pentru a vindeca o afecțiune care le-a tot dat bătăi de cap în ultimul timp.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa cu acest context atrologic să-și îmbunătățească relația cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. Venus prin Săgetător le poate aduce celor singuri o nouă poveste de dragoste și nu este exclus ca posibilul viitor partener să fie întâlnit prin intermediul unor hobby-uri comune sau în cadrul activităților, evenimentelor de natură artistică, culturală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține puternic capacitățile și manifestările artistice și creative ale nativilor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Relația cu membrii familiei va intra în vizorul celor născuți în zodia Fecioară, care vor fi susținuți de Venus prin Săgetător să aducă îmbunătățiri la acest capitol. De asemenea, nativii pot începe renovarea locuinței, reamenejarea și redecorarea casei sau pot rezolva chestiuni administrative amânate. Nu este tocmai o perioadă favorabilă pentru a cumpăra/vinde o casă, având în vedere că Mercur este retrograd. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului, de o mutare, cel mai probabil, alături de partenerul de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși să-și îmbunătățească considerabil comunicarea cu cei din jur, în special cu rudele apropiate cu care au fost în conflict. Venus va susține puternic procesul de învățare, de captare a informațiilor, de asimilare a cunoștințelor, iar cei care studiază pot avea parte de o perioadă foarte bună. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul prin intermediul internetului, a rețelelor de socializare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se împăca cu cineva drag.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Printre cei mai norocoși din punct de vedere financiar sunt cei născuți în zodia Scorpion care, odată cu tranzitul lui Venus prin Săgetător, vor activa sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Astfel, pentru acești nativi, tranzitul le poate aduce ocazii remarcabile de a-și îmbunătăți veniturile. Posibil să primească propuneri noi de colaborare, bonusuri, prime. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o sumă de bani în conturi, un cadou neașteptat, o surpriză.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Contextul favorabil le va aduce nativilor noroc, protecție, dar și multiple șanse de afirmare atât în domeniul profesional, cât și personal. Cei singuri au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste, iar cei care formează deja un cuplu pot să-și consolideze puternic legătura. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o liniște interioară, o armonie cu ei înșiși, cu gândurile și deciziile lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Se conturează o perioadă de vindecare a traumelor psihice și emoționale pentru cei născuți în zodia Capricorn. O fostă iubire va fi uitată acum, amintirile toxice vor fi dizolvate, iar armonia interioară are mari șanse să se instaleze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa de a se recupera inclusiv la nivel fizic, poate după o boală sau poate după o perioadă de oboseală accentuată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Venus va activa sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil relația cu cei din anturaj. Nu este exclus ca o iubire să se înfiripe cu cineva din cercul de prieteni sau din colectivul de muncă. Perioadă bună pentru a-și face noi cunoștințe și a intra în noi anturaje. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia să-și manifeste altruismul caracteristic într-o acțiune umanitară.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 noiembrie 2019

Va urma o perioadă benefică pentru afirmarea în carieră, iar cei născuți în semnul Pești ar trebui să profite din plin de acest tranzit. Nativii se pot face acum remarcați prin diferite inițiative, pot avansa în funcție și își pot consolida statutul profesional. Dacă va fi nevoie de studiu, ar trebui să se axeze pe obținerea unor diplome și atestate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un context favorabil pentru a-și curăța imaginea în fața cuiva.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...