Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018. Gemenii pot lega noi prietenii

Publicat: 19/12/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018. Gemenii pot lega noi prietenii

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018. Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni pot lega noi relații de prietenie.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec au șansa de a se face remarcați în fața unui public. Moment bun pentru susținerea unui discurs, a unei conferințe, examen sau orice fel de interviu. Nativii care-și expun ideile și părerile în acest mod vor avea succes și vor reuși să convingă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte deplasări, cel mai probabil în interes de serviciu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se preocupă de o chestiune financiară. Nativii poartă dialoguri cu reprezentanți ai instituțiilor, legalizează acte, fac plăți sau încasează bani. Atenție mare la actele semnate! Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unora câștiguri materiale rezultate din donații, moșteniri, partaj, succesiuni. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de o stare fizică și psihică foarte bună. Nativii sunt energici, veseli, glumeți și puși pe distracție. Moment bun pentru consolidarea relațiilor cu colegii de muncă sau cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia să iasă în oraș, să petreacă timp de calitate alături de cei apropiați și să cunoască persoane noi, de interes pentru nativi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea confrunta cu unele probleme de sănătate care vizează în special sistemul osos și muscular. Nu este exclus să apară stări de greață, disconfort gastrointestinal și probleme hepatice sau biliare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în toate demersurile întreprinse în sectorul sănătății, fie că este vorba de începerea unui tratament, de o vizită la doctor sau de analize medicale. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să poarte dialoguri interesante, constructive cu prietenii și chiar să pună la cale niște planuri împreună. Nativii pot primi informații utile pentru viitorul lor, în special pe zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se suprasolicite la locul de muncă, să fie calmi și să aibă răbdare cu colegii. Perioada tensionată pe care au traversat-o în acest sector este pe sfârșite.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară sunt ușor deprimați, triști din cauza unei probleme sentimentale. Posibil ca partenerul de viață să aibă o atitudine care să-i deranjeze. Pe de altă parte, o serie de nativi pot debuta într-un proiect și horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă șansa de a se face remarcați și de a avea succes, mai ales dacă este vorba de un act artistic sau de creație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi agitată, cu multe întâlniri, dialoguri, ședințe. Nativii trebuie să-și revizuiască programul de lucru astfel încât să facă față solicitărilor. Nu sunt excluse scurtele deplasări în țară pentru rezolvarea unor situații profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie prudenți în dialogul cu membrii familiei care poate deveni tensionat în a doua parte a zilei. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea probleme cu legea din cauza unor neatenții, neconcordanțe sau greșeli în acte. Nativii ar trebui să adopte o atitudine împăciuitoare, să fie calmi și dispuși să rezolve amiabil situația, chiar dacă în majoritatea cazurilor, vina nu le aparține în mod exclusiv. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la zona financiară. Pot exista erori de calcul sau greșeli de scriere a numerelor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17 – 23 DECEMBRIE 2018. RACII POT ÎNCEPE O RELAȚIE

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să cunoască persoane noi, de interes pentru planurile de viitor pe care le au, în special în zona afacerilor sau profesională. Nativii sunt sfătuiți să aibă curaj în negocieri, să poarte un discurs echilibrat și să fie toleranți la critici. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă șansa de a primi sfaturi și informații prețioase.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de unele discuții la locul de muncă care privesc în mod direct funcția și statutul. Nu se conturează ipostaze neplăcute, însă nici pe deplin favorabile. Poate fi vorba doar de un zvon. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu lase stresul de la muncă să le acapareze gândurile și să se dedice activităților relaxante, de preferat sportive.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător traversează o etapă foarte bună în plan personal, inclusiv în ceea ce privește sănătatea. Nativii reușesc să se detașeze de griji și probleme, caută distracția în activități care oferă adrenalină sau le relaxează psihicul. Moment bun satisfacerea micilor plăceri și mofturi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce acestora un strop de indiferență vizavi de situațiile care nu-i privesc în mod direct.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se dedică activităților gospodărești. Nativii pot aduce îmbunătățiri în locuință, pot reamenaja sau redecora casa. Pentru unii poate fi vorba de o schimbare temporară de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să petreacă timp cu familia și-i sfătuiește să se apropie mai mult de părinți, de frați sau de copii, după caz.

Citește și...