Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de locul de muncă

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de locul de muncă

De: Cancan 19/06/2018 | 21:48
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2018. Taurii sunt nemulțumiți de locul de muncă
Horoscopul zilei de 20 iunie spune că Taurii sunt nemulțumiți de locul de muncă

Horoscopul zilei de 20 iunie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor fi dezamăgiți de situații petrecute la locul de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de sprijin și înțelegere din partea partenerului și pot pune la cale o vacanță sau un plan care să-i privească pe amândoi. Pe de altă parte, nu se vor bucura de aceași armonie și la locul de muncă, unde pot intra în conflicte cu colegii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să încerce să ajungă la o cale de mijloc în dialog și să fie mai toleranți cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Taur se pot confrunta cu o stare generală de oboseală, accentuată de dureri în zona capului și disconfort general. Aceste neplăceri se pot accentua și pe fondul unor nemulțumiri legate de locul de muncă, posibil chiar legate de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să încerce pe cât posibil să diminueze nivelul de stres și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni vor epata azi, vor ieși în evidență, se vor face remarcați, iar aspectele sunt cu atât mai bune cu cât este vorba de artiști sau persoane a căror activitate are legătură cu lumea artelor. Nativii simt nevoia de frumos, merg la petreceri, serate, concerte, spectacole de teatru și vor fi atrași de oameni care ies din tiparul societății.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Rac nu se simt în apele lor astăzi. Au tendința de negare, de retragere și chiar de respingere a tot ce vine spre ei. Au nevoie de momente de liniște, de singurătate și pot deveni foarte irascibili dacă nu sunt lăsați în pace. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu acorde mai multă importanță decât trebuie lucrurilor mărunte sau persoanelor meschine.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Leu resimt în continuare o stare de neîmplinire, de nemulțumire venită din sectorul muncii. Încearcă să se detașeze de anumite principii sau persoane cu care simt că nu mai rezonează. Horosocopul de azi pentru zodia Leu îi îndeamnă pe nativi să apeleze la diplomație, la discreție și răbdare, în special la locul de muncă sau în relațiile cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se pot confrunta cu probleme la locul de muncă, unde pot apărea modificări de ultimă oră. Pot întâmpina nemulțumiri legate de condițiile de salarizare, de orar sau de sarcinile primite. Horosocopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativi să caute echilibrul în jurul lor, în special la capitolul bani, unde nu sunt recomandate cheltuielile extra.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se implică mai mult decât de obicei în activitățile sociale. Simt nevoia să iasă din casă, să facă sport, să vadă un film sau pur și simplu să ia cina în oraș cu o persoană dragă. Nativii care au copii caută să se implice mai mult în bunăstarea acestora și petrec timp alături de ei, oferindu-le sprijin și sfaturi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au nevoie de relaxare, de detașare de tot ce înseamnă stres cotidian sau le poate aduce griji. Nu este exclus ca mulți nativi să-și facă bagajele și să se reîntorcă în locurile copilăriei sau în locurile unde cândva s-au simțit protejați și liniștiți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe nativi să lase deoparte amintirile dureroase și să caute compania persoanelor care îi motivează.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător caută să se înconjoare de persoane de la care simt că au ceva de învățat, persoane  care îi ajută în evoluție, fie ea materială, fie ea spirituală. Caută echilibru în viața lor și devin mult mai înțelegători și mai deschiși la dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi îndeamnă pe nativi să-și asculte îndemnul inimii și să ia decizii bazate pe vocea din interior.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn își îndreaptă toată atenția către propria persoană. Sunt preocupați de modul în care arată, dar și de modul în care sunt percepuți de ceilalți și acolo unde vor simți nevoia vor face tot ce le stă în putință pentru reconsolidarea imaginii. Horosocoul de azi pentru zodia Capricorn îi îndeamnă pe nativi să profite de contextul astral și să dea curs acelor activități amânate până acum: să înceapă o dietă, să meargă la sală sau la salonul de înfrumusețare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor simți atrași de tot ceea ce este nou, fie obiecte, fie situații sau evenimente, fie persoane. Nevoia de cunoaștere și de progres se accentuează și vor căuta mijloacele necesare să o satisfacă. Unii nativi posibil să devină mai visători, mai fanteziști, și să-și lase imaginația să depășească  granițe pe care, până acum, și le-au impus.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești vor avea tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul și după calcule să devină frustrați și nemulțumiți. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație care să-i oblige la această cheltuială. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi îndeamnă pe nativi să-și verifice conturile înainte să iasă la cumpărături și să fie chibzuiți cu banii.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 18 – 24 IUNIE 2018. CAPRICORNII ÎȘI FAC ORDINE ÎN VIAȚA SENTIMENTALĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2018

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea