Acasă » Știri » Horoscop săptămânal 18 – 24 iunie 2018. Capricornii își fac ordine în viața sentimentală

Horoscop săptămânal 18 – 24 iunie 2018. Capricornii își fac ordine în viața sentimentală

De: Cancan 14/06/2018 | 21:00
Horoscop săptămânal 18 - 24 iunie 2018. Capricornii își fac ordine în viața sentimentală
Horoscop saptamanal 18 - 24 iunie 2018. Capricornii își fac ordine în viața sentimentală

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iunie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iunie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 18 – 24 iunie 2018 se numără și cea a Capricornilor care încep să ia decizii și să facă ordine în relația de cuplu.

Aspectele importante ale săptămânii sunt intrarea Soarelui în zodia Rac, pe data de 21 iunie 2018, și retrogradarea planetei Neptun, planeta viselor și a imaginației, în zodia Pești, începând din data de 19 iunie, aspect care se va contura până în 25 noiembrie 2018. Soarele în tranzit prin zodia Rac, la modul general, va aduce energie pozitivă în relațiile cu membrii familiei, în special cu părinții, și va îndrepta atenția către tradiții, către trecut. Vom avea parte de emoții intense și ne vom asculta mai mult inima și mai puțin rațiunea. Neptun retrograd în zodia Pești va cere să ne urmăm visele, să ne ascultăm mai mult intuiția, va amplifica sensibilitatea, misticismul, creativitatea, dar și depresia.  (CITEȘTE ȘI HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2018) 

Horoscop saptamnal Berbec: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Berbec sunt invitați să-și asculte intuiția și să ia deciziile cu calm, răbdare și înțelegere, aspect puternic conturat de retrogradare planetei Neptul în zodia Pești. Este foarte probabil să se petreacă un eveniment de natură să le pună la îndoială principiile și credințele, dar să-i și oblige pe nativii Berbec să învețe să se adapteze la situații noi, sp se reorienteze. Soarele în Rac îi va aduce mai aproape de familie, de părinți, se vor întarce cu gândul în copilărie și vor căuta să retrăiască momentele plăcute.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 iunie 2018

Retrogradarea planetei Neptul în Pești îi poate pune pe cei născuți în zodia Taur în situații excepționale în care vor fi nevoiți să se confrunte cu trecutul, fie cu amintiri, fie cu persoane sau cu momente. Este posibil ca situații cândva întâmplate să se reîntoarcă în prezent, iar nativii să trebuiască să le găsească rostul, să învețe o lecție. Nu este exclus să afle că au fost mințiți, înșelați, păcăliți în trecut de persoane în care aveau încredere. În plus, nu trebuie să uităm că Uranus, planeta răsturnărilor de situație, a marilor schimbări și a surprizelor, se află încă din luna mai în zodia Taur, unde va sta încă 8 ani, și de fiecare dată când va avea contextul astral favorabil, va mai scoate la suprafață câte ceva. Aspectul este întreținut și de Soarele în tranzit prin Rac care activează casa relațională, în special a prietenilor. Pe de altă parte, este posibilă și semnarea parteneriatelor bruște, de ultim moment.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 iunie 2018

Retrogradarea lui Neptun în zodia Gemeni îi îndeamnă pe cei născuți în zodia Gemeni să-și reevalueze o relație, să caute să-i dea valoare și să aibă curajul să se exprime în fața partenerului, să aibe curajul să-și recunoască sentimentele și să-și trăiască iubirea. Cu Soarele alături în casa financiară, nativii Gemeni se vor bucura de energie în activitățile întreprinse și vor avea șanse mari de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Totodată, sunt sfătuiți să nu fie delăsători, ci să facă tot ce le stă în putință pentru obținerea unei măriri de salariu sau unei colaborări suplimentare.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 iunie 2018

Se anunță o săptămână benefică pentru toți cei născuți în zodia Rac. Dacă Neptun retrograd le poate aduce reevaluri în plan sentimental și le dă avântul necesar pentru a începe o nouă relație sau, cel puțin, pentru a-și da această șansă, tranzitul Soarelui prin zodia lor, pe casa personalității, le aduce energie, poftă de viață, optimism și dorință de epatare, dar și oportunități remarcabile în plan personal și profesional. Nativii Rac vor observa că se vor simți speciali, admirați și de neînfrânt.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Leu poate începe un adevărat război între ce spune mintea și ce-și dorește inima. Retrogradarea lui Neptun le poate cere o atenție sporită la locul de muncă și, în general, în sectorul profesional, însă acest aspect nu va îndepărta atenția de la preocupările legate de partener și de relație. Pe de alta parte, Soarele în tranzit prin zodia Rac le va afecta întocmai casa subconțtientului, iar nativii Leu vor simți nevoia să se retragă din activitățile sociale, să petreacă mai mult timp cu ei înșiși și să caute cele mai bune rezolvări și soluții la situațiile care-i frământă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea o săptămână destul de zbuciumată în plan sentimental, unde, ca urmare a retrogradării lui Neptul prin semnul Pești, s-ar putea să aibă îndoieli legate de partener sau să fie manipulați de acesta. Nu este exclus să fie înșelați sau să afle că au fost mințiți. Pe de altă parte, aspectul favorabil la acest capitol le poate aduce o nouă legătură amoroasă. Soarele își începe tranzitul pe casa socio-profesională, iar nativii Fecioară vor avea energia necesară să se ocupe de carieră, să aducă îmbunătățiri la locul de muncă sau chiar să obțină noi proiecte și colaborări care să le amplifice statutul și să le promoveze imaginea.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Balanță se pot folosi de retrogradarea lui Neptun în Pești pentru a da noi valențe părții spirituale. Nu este exclus să aibă parte de trăiri extrasenzoriale, de experiențe neobișnuite care să le ridice semne de întrebare și să-i stimuleze să caute mai mult, să caute dincolo de dogme. Cu Soarele alături, în sectorul profesional, nativii Balanță se vor preocupa de carieră, vor da dovadă de energie la locul de muncă, unde vor veni cu soluții și se vor face remarcați. Este posibil să fie avansați în funcție sau să primească noi oferte de colaborare și de job.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Scorpion se anunță o săptămână presărată cu crize de identitate amestecate cu nemulțumiri legate de partener. Relația poate fi zguduită de niște întâmplări din trecut pe care le-ai crezut uitate, posibil ca anumite persoane să se reîntorcă brutal în viața ta și să nu știi cum să acționezi. Totodată, este momentul să iasă la iveală secrete și se cere prudență în dialog, în ceea ce se comunică mai departe, iar spectele sunt puternic susținute de retrogradarea lui Neptun. Pe de altă parte, Soarele va tranzita casa străinătății, iar nativii Scorpion vor fi tentați să plece în călătorii, să-și ia vacanță, însă nu ar trebui să vadă deplasarea ca pe o fugă de responsabilități. Cei care au de obținut vize în acest sens, vor avea drum liber.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător nu trebuie să dea curs discuțiilor în contradictoriu cu membrii familiei sau cu partenerul. Se poate ca aceștia să fie judecați și să li se reproșeze că nu sunt suficienți de maturi sau că iau deciziile la nivel emoțional fără să cântărească în ansamblu problema. Cu Soarele alături, în sectorul avantajelor materiale, nativii Săgetător pot asista la un partaj, pot primi o moștenire sau o remunerație consistentă care să le îmbunătățească veniturile pentru o perioadă lungă. Nu este exclus nici ca banii să vină din partea partenerului de cuplu sau dintr-un proiect comun cu acesta.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să se mai relaxeze la nivel psihic, să se detensioneze și să dea o șansă imaginației să zburde. În majoritatea cazurilor gândirea critică inhibă spiritul și, cu siguranță, nu de degeaba se spune că simpla vizualizare a viselor ajută la îndeplinirea acestora. În plus, din 21 iunie vor avea alături energia benefică a Soarelui care le va tranzita întocmai casa cuplului și a parteneriatelor, iar nativii vor petrece clipe minunate alături de persoana iubită. Vor avea ocazia să rezolve situații care înainte păreau imposibil de rezolvat și să ia decizii inspirate care nu vor fi regretate mai târziu.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 iunie 2018

Pentru cei născuți în zodia Vărsător se anunță o săptămână bună, plină de oportunități, atât în plan personal, cât și sentimental, însă condiția este să se implice activ dacă doresc să-și înfrumusețeze viața. Retrogradarea lui Neptun le poate aduce dorința de a petrece mai mult timp cu partenerul, însă îi poate împinge și către inhibare, în cazul relațiilor nesudate. Cu Soarele alături, pe casa muncii și a sănătății, nativii Vărsător se vor implica activ în activitățile ce țin de sectorul profesional, dar nu este obligatoriu să aibă legătură cu locul de muncă. Se pot implica în proiecte noi care să le aducă un alt statut și pot primi sprijin și ajutor în activitățile întreprinse acum. Pe de altă parte, se bucură de poftă de viață și energie, însă pot exagera și repercusiunile pot apărea mai târziu. Nativii Vărsător care au probleme de sănătate nu trebuie să mai amâne vizita la medic și tratamentul.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 iunie 2018

Cei născuți în zodia Pești, guvernați întocmai de Neptun, care, iată își începe mersul retrograd prin casa personalității, pot exagera cu anumite frici interioare, se pot simți dezarmați sentimental, pot trece prin confuzii puternice, iar stările depresive și anxioase nu sunt excluse. Toate astea vor veni în viața lor pentru a-i face mai responsabili și mai orientați către reușită, pentru a-i stimula să facă lumină în sectoarele din viață în care s-au frământat până acum. Pe de altă parte, se vor bucura de energia puternică a Soarelui în tranzit prin zodia Rac care le va activa sectorul sentimental. Nativii Pești vor căuta cele mai bune soluții în acest sens, vor petrece timp cu partenerul și nu este exclus să se gândească să conceapă un copil sau să oficializeze relația.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii interesante!
O agenție din Brazilia lansează SONDAJE politice… ciudate. Cine se află în spatele AtlasIntel. Detalii...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Cum l-a caracterizat Doroftei pe Corduneanu! Cei doi au reprezentat România la Jocurile Olimpice
Cum l-a caracterizat Doroftei pe Corduneanu! Cei doi au reprezentat România la Jocurile Olimpice
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau spre Israel
Mesajul secret pe care Iranul l-a transmis Statelor Unite în timp ce rachetele sale zburau...
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Cum a ajuns Cătălin Bordea să cumpere BMW-ul lui Capatos – VIDEO
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă vina pe stres
Ce au descoperit anchetatorii la reconstituire, în cazul crimei de pe A1? Avocatul afaceristului dă...
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu ninsori şi viscol
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Iarna se întoarce la munte, cu...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
CURS VALUTAR RECORD. Cât a ajuns să coste un dolar american
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Adevărul despre despărțirea dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Când s-au separat, de fapt, cei doi:
Adevărul despre despărțirea dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol. Când s-au separat, de fapt, cei...
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe internet: „Am divorțat!”
Vulpița nu mai vrea să audă de Viorel Stegaru. Comentariul care a provocat vâlvă pe...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția gigant s-a ridicat la 320 de milioane de euro
Cel mai puternic laser din lume se află în România, foarte aproape de București. Investiția...