Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2020. Șanse și oportunități pentru toți nativii

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2020. Șanse și oportunități pentru toți nativii

De: Madalina Manole 19/06/2020 | 20:20
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 iunie 2020. Șanse și oportunități pentru toți nativii

Horoscopul zilei de 20 iunie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2020 spune că astăzi se formează un aspect pe cer care aduce șanse și oportunități pentru toate zodiile.

Astăzi se va forma un aspect de conjuncție între Soare și Nodul Nord din Gemeni, aspect care se petrece o singură dată în an și care, în această zodie, ultima data s-a petrecut în urmă cu aproximativ 18 ani și se va mai repeta anul viitor. Cum Nodul Nord vorbește despre sensul nostru în viață, fiind parte din Axa Destinului, care acum s-a mutat în Săgetător – Gemeni, este fără îndoială un moment remarcabil pentru toți, un moment în care avem parte de un eveniment karmic, adus de destin, și care are puterea de a ajuta să ne apropiem de misiunea noastră. Evenimentul poate fi plăcut sau nu, perceput ca pozitiv sau negativ, însă acest aspect este imposibil de prevăzut pentru că ține de fiecare în parte, de ceea ce a făcut în trecut, de momentul de evoluție la care se află.

Cele mai impactate de zodii, care vor simți că ceva se schimbă, sunt Berbec, Gemeni, Săgetător și Pești, în special cei născuți în ultimele zile ale acestor zodii sau cei care au planete și mai ales Nodurile Lunare în astrograma natală în aceste zodii. De asemenea, zodia Leu mai poate resimți unirea acestor energii puternice, dat fiind că este guvernați de Soare, însă impactul va fi resimțit de către toți nativii, mai mult sau mai puțin, în anumite sectoare de viață. Aspectul se resimte încă de pe 17 iunie și va avea perioada de impact până pe 23 iunie 2020.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot fi martorii unor evenimente care să-i ajute să se exprime mai bine, pot primi oferte legate de activități de PR, marketing, se pot remarca prin dialog, pot excela într-un discurs public care să-i propulseze, pot afla un secret care să le schimbe viața. De asemenea, poate fi vorba de semnarea unor acte importante pentru viitorul lor sau de cunoașterea unei persoane importante, chiar o persoană cu impact în zona sentimentală, dat fiind că Soarele le guvernează sectorul iubirii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un talent, activitate creativă, artistică.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur ar putea primi o șansă, oportunitate legată de sectorul financiar. Nativii pot primi o sumă de bani care să-i ajute în îndeplinirea unui vis, cel mai probabil de la părinți, pot reuși să-și valorifice un talent personal sau poate pot reuși să vândă un bun material, în special un bun de patrimoniu, dat fiind că Soarele le guvernează sectorul familiei și a tot ce ține de acest domeniu, incluisv bunuri de patrimoniu, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia unui premiu obținut ca urmare a valorificării unor abilități.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt norocoșii zilei și beneficiarii direcți ai acestui aspect astrologic, dar tiind că se petrece după 18 ani, în semnul lor. Fără îndoială este un aspect care-i aduce mai aproape de sensul vieții lor pe pământ, de îndeplinirea unui ideal. Primesc o șansă, o oportunitate, pentru ei poate începe un nou ciclu de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unei negocieri neașteptate, o oportunitate legată de comunicare, de exprimare, de activități academice, deplasări, semnări de acte, dar fiind că Soarele le guvernează aceste zone de viață.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de un moment karmic deoarece conjuncția karmică se petrece pe o casă karmică. Este vorba, cel mai probabil, de o oportunitate de a corecta ceva din trecut, posibil de o reîntâlnire cu cineva din trecut care să-i vindece, care să le înlăture fricile și temerile și să-i ajute să se pună mai mult în valoare. Cum Soarele le guvernează sectorul financiar, le poate aduce inclusiv o șansă legată de acest domeniu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că poate fi vorba de o persoană care să vină din trecutul karmic, dintr-o viață anterioară, pentru cei care îmbrățișează această idee, însă de obicei aceste persoane vin să ne învețe o lecție care să ne ajute în evoluție și nu neapărat rămân în viața noastră.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul celor născuți în zodia Leu, prin conjuncția karmică pe care o face astăzi le poate aduce nativilor o oportunitate majoră legată de un plan, proiect pe care-l au în desfășurare sau la stadiul de demarare. De asemenea, poate fi vorba de a cunoaște o persoană importantă care să le devină prieten, poate chiar mentor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a transforma o relație de prietenie într-o relație de iubire, dacă trecutul lor le permite, dacă au ceva în comun, dacă există o îndeosebi o uniune spirituală între nativi și persoana din anturaj. Aspectul poate fi privit și invers, prin transformarea unei relații de iubire într-o relație de prietenie solidă.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de șanse și oportunități care se petrec în carieră, sunt legate de sectorul profesional, de imaginea și reputația nativilor. Posibil ca evenimentele de acum, din aceste zile, să-i conducă către îndeplinirea unui vis, unui obiectiv măreț, unui țel. Momente de recunoaștere a meritelor, posibil primirea unor premii, medalii, recunoașterea a ceva din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia unora de a-și da seama ce-și doresc pe mai departe, care este direcția pe care vor să meargă.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot avea șansa de a-și schimba odată pentru totdeauna niște principii, mentalități, se pot descotorosi în sfârșit de niște prejudecăți și astfel pot reuși să învețe lucruri noi, să studieze ceva nou, să se folosească altfel de o diplomă, un atestat obținut. Cum Soarele le guvernează anturajul, posibil să primească ajutor de la un prieten, de la o persoană importantă și astfel să demareze un plan, proiect avut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce unora ocazia de a pleca în străinătate, de a-și schimba domiciliul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea șanse și oportunități legate de sectorul financiar, în special de bani și bunuri deținute împreună cu alții. Poate fi vorba de returnarea unei datorii, de închiderea unui credit, de intrarea în posesie a unei moșteniri, de obținerea unor drepturi prin instanță, de valorificarea unui talent personal. De asemenea, poate fi vorba de șansa de a se pune în valoare în carieră, dat fiind că Soarele le guvernează sectorul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a rezolva ceva ce ține de viața intimă, de zona sexuală. Dat fiind că în acest moment ambii guvernatori ai Scorpionului sunt în aspect benefic, pentru nativi nu poate fi vorba decât de ceva foarte bun care li se va întâmpla în viață.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de șanse și oportunități legate de viața de cuplu, de căsătorie sau de afaceri. Nativii pot face o cerere în căsătorie, pot cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație de lungă durată. Sunt cazuri în care este vorba de o ruptură de relație, de divorț, însă făcut cu detașare. Dat fiind că Soarele le guvernează principiile de viață, poate fi vorba de o nouă viziune pe care o acordă relației în care se află în prezent. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a semna un parteneriat important, de a se lansa într-o afacere, de a-și folosi un atestat obținut, o diplomă.

Horoscop zilnic Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn este vorba de șanse și oportunități legate de muncă, de sănătate, rezolvarea unei situații intime sau financiare. Nativii au ocazia să facă schimbări legate de stilul de viață, de activitățile zilnice. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de clarifica o situație ce vizează o moștenire, bun de patrimoniu, în special dacă este vorba de acte, negocieri.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de conjuncția karmică în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și distractive. Poate fi vorba de oportunități de a se remarca într-un sector artistic, poate fi vorba de a cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație pe viitor, dat fiind că Soarele le guvernează relațiile de lungă durată. Poate fi vorba de decizia de a deveni părinți sau poate recunoașterea meritelor copiilor lor, pentru cei care au deja acest statut. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unora ocazia de a transforma o relație de prietenie într-una de iubire.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de șanse și oportunități care vizează casa și familia. Poate fi vorba de împăcări cu părinții, de cumpărarea unei case, de o schimbare de domiciliu. Cum Soarele le guvernează munca și sănătatea, poate fi vorba de schimbarea unui loc de muncă pentru a fi mai aproape de casă, de familie. Fiind vorba de o conjuncție karmică care se petrece pe o casă karmică pentru ei, horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a-și înțelege trecutul, de a-și integra trecutul în prezent și de a face pace cu ei înșiși.

Parteneri
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea morții. Toată lumea a fost luată prin surprindere.
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Vremea o ia razna în toată țara. Temperaturi șoc începând de mâine. Alertă meteo ANM
Vremea o ia razna în toată țara. Temperaturi șoc începând de mâine. Alertă meteo ANM
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are deloc rețineri
FOTO. Lidia Buble s-a pozat așa în baie! Ipostaza care arată că nu mai are...
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
ŞOC în showbiz! Vedeta TV, VIOLATĂ în grup! Întreaga ţară, înfiorată de primele detalii
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Decese în urma vaccinării anti-coronavirus? Ce spun autoritățile
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism
Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică...
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
E oficial! Se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele! Anunț de ultimă oră
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de ani
Cum arată celebrul posterior al lui J.Lo în realitate, fără Photoshop. Vedeta are 51 de...
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Câți bani a pierdut Teo Trandafir din cauza Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire ȘOCANTĂ
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Veste soc ! Delia, la un pas de moarte
Se pregătește vânzarea companiilor românești? Ce sume ar fi la mijloc
Se pregătește vânzarea companiilor românești? Ce sume ar fi la mijloc
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
Motivul real al morții lui Bogdan Stanoevici. Documentul a fost făcut public
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
BANCUL ZILEI – Blonda indecentă și polițistul
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți din Marea Britanie
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Dizolvă o singură pastilă…
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli? Ministerul Sănătății a spus clar
Anunț pentru milioane de elevi și profesori! Cum va fi realizată testarea COVID în școli?...
China, la control! Concluziile OMS despre gestionarea pandemiei de coronavirus
China, la control! Concluziile OMS despre gestionarea pandemiei de coronavirus
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid!  Care este cauza deceselor
Breaking: Au murit după ce s-au vaccinat anti-covid! Care este cauza deceselor
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Dana Budeanu, reacție uluitoare despre Bianca Drăgușanu. O lasă fără replică
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Alertă meteo ANM: Avertizare de ninsori, vânt şi polei, în aproape toată ţara
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o turnură cu totul neașteptată…
Ce s-a întâmplat când doi străini au rezervat un apartament împreună. Lucrurile au luat o...
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei doi. Au ținut totul ascuns, dar acum s-a aflat ce se întâmplă între ei VIDEO
Alexandra Stan și Starlin de la Survivor România, atingeri interzise. Cum au fost filmați cei...
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a făcut ceva care a șocat telespectatorii
Această prezentatoare a testat o păpuşă bărbat pentru sex. La un moment dat femeia a...
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta bruneta în vacanță
FOTO. Sandra, soția lui Adrian Mutu, imagini răvășitoare într-un costum de baie minuscul! Cum arăta...
"Un pacient s-a trezit, s-a uitat la mine și m-a întrebat dacă a murit și...
„Fundul sus
„Fundul sus"! Bianca Drăgușanu din Marea Britanie, apariție incendiară: Fotografiată în bikini minuscul
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata de FATA!" Daniela Iliescu a recunoscut tot: "Ne-am gandit la nume"
Teo Trandafir a dat-o de GOL in direct pe iubita lui Culita Sterp: "Este tata...
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Dobânzile se prăbuşesc în România. Ratele la credite scad drastic
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din populaţia ţării
Surpriză: Ce se întâmplă în Israel după ce a fost vaccinată peste un sfert din...
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
Delia, dezvăluiri fără jenă despre Mihai Bendeac! „Atunci nu am zis nimic, pentru că ”
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt, Georgiana
O româncă IREAL de frumoasă face ravagii pe internet! Cu ce se ocupă, de fapt,...
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din Neamț unei eleve
'Voiam o poză cu tine GOALĂ'- Ce mesaje deocheate trimitea un prof de matematică din...
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
Asigurarea RCA 2021: Schimbare radicală pe piața asigurărilor. Cum va afecta prețul polițelor RCA
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când a deschis ușa? A regretat pe loc
O femeie a bătut la ușa vecinei care făcea amor zgomotos. Ce s-a întâmplat când...
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
Pase in 4 intre pseudo-jurnalistii din presa independenta ieseana
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE SĂPA L-A FĂCUT SĂ SUNE DIRECT LA 112
SURPRIZĂ TOTALĂ PENTRU UN GROPAR DINTR-UN CIMITIR DIN ORADEA. CE A GĂSIT ÎN TIMP CE...