Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019. Săgetătorii pot fi marcați de o întâlnire

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019. Săgetătorii pot fi marcați de o întâlnire

De: Alina Dragusin 20/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019. Săgetătorii pot fi marcați de o întâlnire
Zodia Săgetător – horoscopul zilnic 21 septembrie 2019

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi marcați în sens pozitiv de o întâlnire cu o persoană de sex opus.

Citește și: Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2019. Gemenii pot începe noi relații de iubire

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Este o zi favorabilă călătoriilor și întâlnirilor, atât cu cei dragi, cât și cu persoana iubită sau un potențial partener de cuplu. Nativii au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și de a acționa sub impulsul momentului, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie pe cât posibil de diplomați în atitudine. Frivolitatea va fi taxată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de cheltuieli neplanificate menite să le dezechilibrexze veniturile. Nativii ar trebui să aibă grijă și să fie siguri că ceea ce cumpără sau sunt nevoiți de un context să cumpere este cu adevărat util și eficient. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce șansa de a-și face prieteni noi și chiar de a întâlni mentori spirituali, persoane foarte înțelepte care să contribuie la ridicarea moralului și la îmbunătățirea stării de spirit.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

O zi tensionată se anunță pentru cei născuți în zodia Gemeni care vor dori cu orice preț să iasă în evidență într-un dialog, să fie ascultați, însă vor risca întocmai contrariul dacă se vor impune cu autoritate. Nativii pot primi critici și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întrece măsura și pot rupe relații cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac se ocupă de binele familiei și armonia căminului. Nativii se vor dedica activităților acasă, alături de cei dragi, însă nu este exclus să fie tentați să facă niște cheltuieli care să le destabilizeze bugetul în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea și mai ales odihna. Este necesar să doarmă suficient pentru a evita eventuale probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

S-ar putea ca astăzi, cei născuți în zodia Leu să aibă parte de un contact cu realitatea destul de dur. Posibil ca nativii să-și fi făcut niște planuri și aceastea să nu iasă și visurile să se spulbere, aspect care le va aduce multe frustrări și neliniști interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că iluziile pot îmbrăca forme destul de concrete și pot amăgi și, ulterior, dezamăgi.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt extrem de sociabili și comunicativi astăzi, gata să sară în ajutorurul tuturor celor care-l cer. Nativii vor reuși să-și facă noi cunoștințe, însă atenție mare la persoanele cărora se destăinuie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu aibă încredere oarbă în cei din jur, mai ales ca astăzi tind să manifeste o naivitate aparte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Se întrevăd cheltuieli sau situații care provoacă disconfort financiar celor născuți în zodia Balanță. Nativii posibil să fie morocănoși și nesuferiți mare parte din zi, însă spre seară, în urma unui dialog cu prietenii și cei dragi, situația se va mai îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unei negocieri favorabile într-o situație mai veche, amânată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o situație confuză, din care să nu știe cum să iasă. Poate fi vorba de o decizie pe care sunt incapabili să o ia rapid. Intuiția nu va funcționa cum se așteaptă nativii, deci va fi nevoie de multă rațiune și discernământ. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce către seară momente plăcute în familie de care sunt sfătuiți să profite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător au tendința să se gândească la trecut, la situații care au fost impactante asupra vieții personale, unele cu ecou și în viața profesională. Totuși, veștile sunt bune și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei întâlniri legendare, unei întâlniri cu o persoană care să le trezească simțurile la viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Este o zi favorabilă integrării unor persoane, situații în viața celor născuți în zodia Capricorn, dar și pentru a învăța lucruri noi. Nativii pot primi propuneri interesante de petrecere a timpului liber, însă tendința inițială va fi de refuz. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase deoparte responsabilitățile curente și să-și dedice timpul distracțiilor. Își vor încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să fie înfrânați de partenerul de viață sau partenerii de afaceri într-o situație profesională. Nu este vorba că cineva le vrea răul, ci mai degrabă ceilalți nu vor ca nativii să riște, atâta timp cât și ei sunt la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să ia deciziile bazându-se doar pe credințele și simțămintele lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019

Este o zi care se cere a fi dedicată relaxării și odihnei și cei din zodia Pești ar trebui să renunțe cu încredere la a le mai face pe plac altora dacă ei nu se simt în stare sau nu sunt pe aceeași lungime de undă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din partea unui membru al familiei, posibil chiar legate de o locuință, un bun imobiliar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
BANC | Bulă și Lenuța erau căsătoriți de 25 de ani
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o mare încurcătură și ocolește toate ambuteiajele
Funcția Waze de care puțini șoferi din România știu că este disponibilă. Te scoate dintr-o...