Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020. Lună Nouă în zodia Vărsător

Autor: A.N.
Publicat: 23/01/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020. Lună Nouă în zodia Vărsător

Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu ceilalți.

Luna Nouă reprezintă momentul unor noi începuturi și impactul acestui fenomen se va resimți din plin în următoarele două săptămâni, dar poate fi resimțită chiar și mai mult de atât, aproximativ jumătate de an.

Luna Nouă se formează acum în zodia Vărsător, prin conjuncție cu Soarele, de asemenea aflat în zodia Vărsător, și prin unirea celor două energii, vorbește despre noi începuturi revoluționare, care ne vor lua prin surprindere, cu atât mai mult cu cât formează aspecte tensionate cu Uranus, planeta surprizelor și a răsturnărilor de situație, aflat în zodia Taur. Fiecare zodie în parte va fi amprentată într-un anume sector de viață, iar acolo va trebui să dăm dovadă de multă maleabilitate, de multă deschidere către nou.

Luna Nouă din Vărsător vine cu o dorință mare de libertate și independență, vine cu idei originale, și ne întoarce foarte mult atenția către ceilalți, ne stimulează altruismul și ne determină să ne construim planuri de viitor îndrăznețe.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de noi începuturi și situații surprinzătoare ce țin de prieteni și de planurile pe termen lung, de proiectele pe care le au în vizor. Posibil ca nativii să cunoască persoane noi, importante, care să-i ajute în ascensiunea profesională sau să-i ajute să-și demareze un proiect. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie foarte atenți la ce vorbesc cu cei din jur. Pot avea parte de o dezamăgire din partea cuiva apropiat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de noi începuturi și surprize în sectorul carierei și nu este exclus să ia o decizie pe termen lung care să le schimbe direcția profesională. Nativii pot avea parte de situații care să le amprenteze imaginea, însă nu putem spune dacă în sens pozitiv sau nu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și construiască țelurile și obiectivele dând dovadă de mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Luna Nouă din Vărsător le poate aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a relua niște cursuri, de a învăța lucruri noi care să-i ajute în edzvoltarea profesională și personală. Nativii pot pleca în străinătate la studii sau cu munca sau, cel puțin, se pot gândi la aceste aspecte și le pot planifica. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a vedea cu alți ochi niște situații. Posibil ca unele convingeri de viață ale nativilor să se schimbe acum ca urmare a unor evenimente.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de noi începuturi financiare și nu este exclus să aibă parte de surprize legate de moșteniri, bani deținuți împreună cu alții. Cei care s-au gândit să-și facă un credit acum pot începe demersurile sau pot obține aprobarea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente pline de pasiune în cuplu. Întreaga perioadă este posibil să cadă pradă unei aventuri extraconjugale sau, dacă sunt singuri, unei aventuri pasionale, dar cu șanse mici să se transforme într-o relație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi în zona relațională. Nativii pot cunoaște o persoană cu care să înceapă o relație serioasă, iar cei care sunt parte a unui cuplu solid pot fi ceruți în căsătorie acum. Pe de altă parte, profesional se întrevăd noi contracte și parteneriate, noi posibilități de asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce o invitație neașteptată în oraș. Cei care așteaptă rezultatele unui proces pot primi vești în perioada următoare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Luna Nouă vine cu noi începuturi și surprize legate de locul de muncă. Cei născuți în zodia Fecioară este posibil să aibă parte de noi sarcini, noi proiecte sau poate aleg să-și reorganizeze programul de muncă. Pe de altă parte, unii nativi vor simți nevoia să-și schimbe stilul de viață și să-i aducă îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că starea de sănătate poate fi fragilă, mai ales dacă zona emoțională nu este un punct forte al momentului.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de noi începuturi în sectprul sentimental. Nativii pot începe o nouă poveste de iubire în această perioadă, pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul și cu care să aibă multe în comun, mai ales ca stil de distracție, de petrecere a timpului liber. De altfel, se și pot întâlni într-un astfel de context. Cei care fac parte dintr-un cuplu solid pot dori să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce un interes sporit pentru zona artistică și creativă. Cei care cochetează cu acest sector pot înregistra succese în această perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de noi începuturi legate de familie și locuință. Astfel, nativii se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict, pot reuși să facă planuri de viitor împreună cu cei dragi, iar cei care-și doresc să se mute de acasă, să-și schimbe domiciliul, să renoveze, construiască sau să vândă/cumpere o casă, în această perioadă sunt avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce unora dintre nativi dorința de a-și consolida sau construi un cămin și aceștia pot purta dialoguri cu persoana iubită în acest sens.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de noi începuturi legate de comunicare, de studii și sunt favorizați toți acei nativi care vor să demareze un proiect legat de mediul academic, mediul online, activități comerciale. Posibile deplasări pe distanțe scurte în această perioadă pentru rezolvarea unor chestiuni personale sau profesionale. O negociere poate veni cu o surpriză. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o veste neașteptată de la o persoană cu care nu au mai interacționat de multă vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de noi îmceputuri în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot primi în această perioadă o serie de oportunități de îmbunătățire a veniturilor și proiectele de grup se pot dovedi extrem de profitabile. Cei care doresc o renegociere salarială, ar putea avea succes în negocieri acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează, însă, că pot deveni excesiv de cheltuitori.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Nouă întocmai în semnul lor, iar impactul le va fi benefic atât în plan personal, cât și profesional pentru că le poate aduce noi începuturi, le poate deschide noi uși și le poate servi noi oportunități de a-și îmbunătăți viața. Posibil ca unii nativi să înceapă noi povești de iubire în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești din partea familiei sau chiar surprize de la cei dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești nu se vor simți chiar în apele lor în această perioadă pentru că vor avea tendința de a fi mult prea sensibili și emoționali și nu este exclus să se lase măcinați de fel și fel de gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să renunțe la tot ce-i încorsetează și să se elibereze de frici și temeri.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20 – 26 IANUARIE 2020. VĂRSĂTORII ÎȘI FAC DREPTATE SINGURI

Citește și...