Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019. Fecioarele pot dezvălui secrete

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019. Fecioarele pot dezvălui secrete

De: Elena Nistor 26/12/2019 | 20:34
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019. Fecioarele pot dezvălui secrete
Horoscopul zilei de 27 decembrie spune ca Fecioarele pot dezvălui secrete

Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 decembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 decembrie 2019 spune că astăzi Fecioarele pot fi forțate de un context să spună un adevăr pe care nu-și doresc să-l facă cunoscut.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec ar putea avea parte de noroc, de situații norocoase care să le aducă niște beneficii și nu neapărat financiare. Poate fi vorba de cadouri neașteptate sau situații din care nativii să iasă avantajați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de aeși în față și a se face remarcați într-un mod deosebit.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de confruntări de idei, crezuri și filozofii de viață. Nativii se pot tensiona ușor, mai ales dacă cineva încearcă să le schimbe principiile și credințele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dialoguri care să le pună la încercare niște convingeri și atașamente, față de lucruri, persoane și idei. Posibil ca unele prejudecăți din trecut să li se pară expirate și să decidă să renunțe la ele.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cu toate că predomină starea de relaxare, cei născuți în zodia Gemeni au parte de frământări interioare legate de bani și nu este exclus ca unii să renunțe la niște planuri din cauza lipsurilor financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le va aduce ocazia să trăiască momente importante în cuplu. Posibil ca persoane cu funcție, importante în viața lor să le dea un sfat, o direcție care să-i ajute să depășească un blocaj financiar.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cu mare dificultate, cei născuți în zodia Rac vor reuși să se înțeleagă cu persoana iubită, mai ales dacă este vorba de soț/soție, partener de lungă durată cu care locuiesc împreună. Vor exista momente în care nativii vor fi reticenți, vor prefera să tacă și se vor izola. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și dozeze foarte bine autoritatea vizavi de cei din jur. De preferat să invoce o durere de cap pentru lipsa totală de socializare de care dau dovadă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Starea de sănătate le poate ridica probleme celor născuți în zodia Leu și nu este exclus ca din acest motiv să fie nevoiți să renunțe la planurile de distracție. Nativii nu trebuie să se suprasolicite sau streseze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că sistemul osos, dar mai ales pielea sunt zone cu vulnerabilitate ridicată.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Posibil ca niște obligații sentimentale sau care țin de copii, de legătura părinte-copil, să devină greu de onorat astăzi, iar cei născuți în zodia Fecioară să fie debusolați și să nu reușească să ia o decizie constructivă. Posibile conflicte în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că este posibil să fie obligați să recunoască un adevăr, să dezvăluie un secret.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Imaginea celor născuți în zodia Balanță poate trece prin niște filtre astăzi și acest context va avea mare legătură cu familia. Posibil ca anumite mentalități sau atitudini să-i facă pe nativi să fie croticați sau cel puțin priviți într-un mod defavorizant de către cei din familie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a dialoga pe teme patrimoniale, posibil legate de o locuință.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion pot afla niște informații care să-i ajute în demararea sau consolidarea unui proiect personal/profesional. Nativii nu neapărat vor învăța ceva nou, cât vor învăța să aplice ceva ce au învățat mai demult. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se înarmeze cu răbdare pentru că posibil să se confrunte cu o situație care, dincolo de îndemânare, cere atenție și migală.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător devin foarte rezervați în cheltuieli și foarte atenți cu plățile pe care le fac. Nativii nu au chef să scoată bani din buzunar nici măcar pentru a-și satisface propriile vicii și pofte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce multă responsabilitate financiară și un mod foarte matur în administrarea finanțelor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn resimt încă efectele Eclipsei de Soare care s-a petrecut în semnul lor, însă de această dată se formează o conjuncție benefică a Soarelui cu Jupiter în semnul lor, iar acest aspect le poate aduce șansă, noroc, câștig, beneficii și nu în ultimul rând protecție divină. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn .

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

În continuare, celor născuți în zodia Vărsător li se cere odihnă, atenție la problemele de sănătate, mai ales la cele care se pot agrava prin excese culinare și lipsă de somn. O serie de teorii din trecut se pot recontura acum sub alte forme și din acest motiv nativii ar putea fi confuzi și bulversați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere prudență în tot ceea ce fac și vorbesc.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 decembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești  au puterea interioară, curajul de a spune lucrurilor pe nume. Nativii fie vor accepta pe cei din jur cu defectele și problemele, viciile lor, fie vor cere și vor impune distanță. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în luarea deciziilor radicale, însă le cere să nu se lase conduși de emoție, ci doar de rațiune.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 23 – 29 DECEMBRIE 2019. RACII AU PARTE DE SURPRIZE NEAȘTEPTATE ÎN CUPLU

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Vremea strică planurile de weekend. Vești proaste de la ANM
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...