Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019. Săgetătorii devin spirituali

Publicat: 27/04/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător devin mai apropiați de credință și spiritualitate ca niciodată.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Berbec pot afla informații suprinzătoare despre cei dragi, posibil chiar la masa de Paște din familie, când discuțiile se aprind. Nu este vorba neapărat de secrete sau neplăceri, însă nativii vor fi șocați de descoperiri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia să reia o relație de prietenie cu cineva din trecut.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de provocări legate de imaginea lor, de un dialog în public, un tost. Nativii vor fi puși într-o situație pentru care nu s-au pregătit și nici nu și-au luat măsurile de precauție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu caute strălucirea dacă nu pot susține acel dialog, dacă nu dețin cunoștințele necesare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții pe teme profesionale, legate de ascensiunea lor, de avansarea în carieră. Contextul sărbătorii pascale îi poate pune într-o lumină bună și pot obține cu mai multă ușurință ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite grandomania și speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Rac  pot avea parte de dialoguri tensionate cu membrii familiei sau cu persoana iubită, chiar la masa de Paște, legate de situația financiară. Nativii pot fi dezamăgiți de niște cheltuieli care au destabilizat bugetul comun. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi îndeamnă la calm și liniște. Nu există situații care să nu poată fi rezolvate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de o zi de Paște atipică și încărcată de deziluzii dacă nu-și stăpânesc impulsurile autoritare. Se întrevăd nu doar tensiuni în cuplu, ci și conflicte majore, scandaluri care pleacă de la frustrări mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute înțelepciunea în interior și să fie mai pozitivi în relația cu cei din jur.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară nu se vor simți în apele lor și disconfortul va fi nu doar la exterior, ci și la interior. Nativii pot resimți oboseala acumulată în organism și stresul își poate spune cuvântul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite orice fel de exces alimentar și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a deveni excesiv de gurmanzi și de a-și satisface toate poftele culinare, însă atitudinea le poate aduce și disconfort gastrointestinal sau hepatic. Prin urmare, dacă nu vor să-și strice Paștele, horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite combinațiile alimentare grele și mai ales excesul de alcool.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de activități gospodărești neplanificate. Nativii se pot confrunta cu reparații urgente și necesare. Nu este exclus să le sosească niște invitați pe nepusă masă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să abordeze cu calm dialogul cu membrii familiei și să se bucure mai mult de partea bună și frumoasă a lucrurilor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot face scurte deplasări, plimbări și se pot reîntâlni cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte multă vreme. Nativii pot primi vești surprinzătoare din partea celor dragi, nu neapărat neplăcute. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce o nevoia mare de spiritualitate, motiv pentru care lăcașele de cult pot fi pe lista preferințelor de vizitat.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte astăzi de fel și fel de surprize legate de zona financiară. De la caz la caz, dacă unii pot primi sume de bani neașteptate, alții se pot trezi cu conturile goale Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai reținuți în declarații, dar mai ales în expuneri fnanciare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător tind să-și canalizeze adrenalina și energia în direcții greșite, în direcții care implică riscuri fără fond. Nativii simt nevoia să petreacă la modul extrem de Paște. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și controleze impulsurile acestea pentru că le-ar putea regreta ulterior.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 aprilie 2019

Cei născuți în zodia Pești sunt surpinși de propriile lor trăiri îndrăznețe. Imaginația poate atinge cote înalte. Inclusiv nativii timizi vor simți nevoia să vorbească, să acționeze și să ducă distracția pe culmi diferite de cele de până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să transpună aceste stări de visare și în zona de evoluție personală, chiar spirituală.

Citește și...