Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019. Capricornii fac curățenie în amintiri

Publicat: 28/01/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 ianuarie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 ianuarie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor face curățenie în trecutul și amintirile lor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să pună în aplicare un plan mai vechi, un proiect personal căruia i-au dedicat timp și resurse. Posibil să fie implicate persoane străine sau care locuiesc în străinătate sau chiar să fie vorba despre o călătorie, un curs care se desfășoară dincolo de granița țării. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă un context prielnic pentru afirmare la locul de muncă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot primi niște beneficii materiale, favoruri și înlesniri financiare, cadouri, sume de bani neașteptate, posibil chiar venite sub forma unor donații, moșteniri, sponsorizări. Moment bun pentru dezbaterea unui partaj, succesiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă protecție împotriva problemelor de sănătate și chiar posibilitatea de a-și vindeca niște afecțiuni mai vechi.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă de finalizarea unor acte, de legalizarea unor documente. Nativii pot primi propuneri de a călători, în principiu în interes profesional, pot cunoaște persoanei noi, de interes pentru afacerile personale, persoane care să-i sprijine și să-i ajute în demersuri juridice sau să le înlesnească primirea unei sume de bani, sponsorizări, credit. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni susține puternic comunicarea și negocierile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor reuși o îmbunătățire remarcabilă a relațiilor de la locul de muncă, atât cu colegii, cât și cu superiorii sau subalternii. Pentru unii dintre nativi se conturează câștiguri financiare provenite în urma unui demers de recuperare a unor drepturi bănești sau recuperarea unei funcții, unui statut. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să iasă învingători într-o chestiune ce vizează locul de muncă. Moment bun pentru recuperare fizică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Leu traversează o etapă foarte bună din punct de vedere sentimental. Nativii trăiesc momente frumoase în cuplu și au parte de sprijinul partenerului în toate demersurile întreprinse. Moment bun pentru conceperea unui copil. Unii nativi pot afla acum că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le crează un context astrologic favorabil câștigării unui concurs, unei competiții sportive sau cultural-artistice.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de chestiuni ce vizează locuința sau membrii familiei. Nativii pot întreprinde demersuri pentru a intra în posesia unei case, unui teren, unui bun material, iar în alte cazuri se preocupă de reinstaurarea de noi reguli în familie pe fondul unor dezacorduri (nereguli) descoperite de curând. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține puternic comunicarea cu rudele, în special cu părinții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Balanță au șansa de a ieși în față și de a se face remarcați în tot soiul de concursuri, competiții și întreceri. Moment favorabil pentru susținerea examenelor și interviurilor, pentru obținerea atestatelor, a diplomelor, dar și pentru consolidarea cunoștințelor acumulate anterior. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a pleca în deplasări pe distanțe scurte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se luptă pentru recuperarea unei sume de bani sau a unui bun material. Nativii pot ajunge în fața instanțelor judecătorești sau pot semna acorduri de prelungire a unor termene limită. Moment bun pentru rezolvarea chestiunilor administrative. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și facă niște calcule exacte și să-și reevalueze situația financiară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător sunt plini de viață, au energie, sunt entuziaști și foarte încrezători în forțele proprii. Viața personală, dar și cea socio-profesională poate trece printr-o etapă de revigorare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se folosească de aceste atribute oferite de tranzitele astrologice ale momentului pentru a se pune în valoare și pentru a rezolva proiecte mai vechi pentru care până acum nu au avut energie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de curățarea și vindecarea trecutului. Nativii elimină cu luciditate și raționament tot ceea ce nu mai corespunde cu ideologia prezentului, tot ceea ce nu-i mai reprezintă, reușind astfel să cicatrizeze răni, inclusiv răni sentimentale. Moment de echilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce pe cât posibil să se raporteze la prezent, dar și la proiecția viitorului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător se bucură de sprijinul prietenilor într-un proiect personal sau profesional. În unele cazuri poate fi vorba doar de sfaturi sosite din partea acestora, însă sfaturi de natură să le deschidă o nouă viziune nativilor. Se conturează momente de solidaritate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să fie atenți la informațiile primite și să-i asculte cu atenție pe cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de un talent aparte în susținerea discursurilor în public, dar și în argumentarea propriilor opinii și idei. Moment bun pentru un debut profesional sau pentru afirmare în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie atenți la rolurile pe care și le asumă astăzi. Posibil ca urmările să nu fie chiar plăcute.

Citește și...