Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2020. Balanțele lămuresc confuzii

Autor: A.N.
Publicat: 28/03/2020 | 20:35
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 martie 2020. Balanțele lămuresc confuzii

Horoscopul zilei de 29 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 29 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 29 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au ocazia de a lămuri multe dileme și confuzii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec nu vor fi foarte comunicativi astăzi. Nativii, cel mult, vor încerca să lămurească chestiuni care țin de situația financiară, însă schimburile de idei nu vor fi de interes și cu atât mai puțin conflictele bazate pe viziuni diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează pe cei care trebuie să susțină dialoguri sau discursuri oficiale. Contextul nu le este favorabil nici celor care dau examene.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt nemulțumiți de situația financiară, mai exact fie sunt nemulțumiți de ceea ce au de făcut pentru a câștiga un venit în plus, fie de suma de bani cu care sunt remunerați. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie foarte chibzuiți și cel mult să investească bani în dezvoltarea lor personală sau profesională.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au chef de glume, de distracție, însă totul se va rezuma la dialoguri online sau destinderi în mijlocul familiei. Este o zi bună să se exprime, să-și exprime trăirile, ideile, sentimentele, chiar să scrie, să compună. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a primi niște vești și informații importante, de interes pentru nativi.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac nu se prea pot concentra pe ce au de făcut și gândul le va fugi de la o idee la alta. Nu este vorba de confuzii, cât de incapacitate de adaptare la situații cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi foarte superficiali în dialogul cu cei din jur și aceasta poate fi o problemă, în funcție de interlocutor.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu se apropie foarte mult de cei dragi, de persoanele apropiate fizic de nativi, însă dialogul va fi unul superficial, fără prea multe implicări afective și sentimentale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se relaxeze mai mult, să evite gândurile legate de profesie și de partener, fie că acesta există în viața lor, fie că nu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară depun un efort considerabil pentru a fi pe placul celor din jur, pentru a nu spune ceea ce gândesc și pentru a fi echilibrați în dialog și manifestarea opiniilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă grijă la imagine, să nu facă declarații pe care mai apoi le-ar putea regreta.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de dialoguri interesante legate de spiritualitate, de credință și filozofii de viață. Nativii pot primi vești utile din străinătate, pot primi informații care să-i ajute în conturarea unei direcții de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a-și lămuri multe confuzii și dileme.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion își fac gânduri cu privire la bani, planifică renegocierea unor condiții, se tem pentru salarizare și traiectoria unei investiții. Nativii sunt sfătuiți să regâdească o strategie legată de buget, de finanțe. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le susține planurile în acest sens. Facturile, taxele, impozitele pot fi un subiect de discuție în familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător simt că-și pierd încrederea în cineva drag, în partener sau colegi de muncă. Nativii simt nevoia să testeze limitele cuiva, să-i pună la încercare pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu tragă concluzii pripite, să nu catalogheze după o primă impresie și mai ales să nu ceară explicații pentru închipuiri, decât dacă au dovezi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se adaptează cu greu noului stil de viață impus de situația socială și este de preferat să fie mai deschiși schimbărilor care le apar în viață, plus că multe pot avea legătură cu locul de muncă, iar rigiditatea nu-i va ajuta deloc. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite problemele cu autoritățile și conflictele legate de principii și drepturi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător simt nevoia să se detașeze de toți factorii de stres care-i înconjoară, indiferent că aceștia sunt legați de activități casnice, profesionale sau de știri și informații auzite pe canalele media. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce chef de distracție, de relaxare, de deconecatre și cel mai probabil mulți nativi vor opta pentru un SPA la ei acasă, chiar pentru o schimbare de look.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești se preocupă de punerea în ordine a unor aspecte ce țin de locuință, de la facturi și până la hainele din garderobă. Nativii simt nevoia să-și ocupe mintea cu altceva, să se rupă de realitate o vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie îngăduitori cu cerințele celor din familie, ami corect spus cu mofturile celor dragi și să ignore eventualele critici la adresa lor.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 30 MARTIE – 5 APRILIE 2020. GEMENII AU PARTE DE O PERIOADĂ FAVORABILĂ

Citește și...