Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 februarie 2020. Mercur intră în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 februarie 2020. Mercur intră în zodia Pești

De: A.N. 02/02/2020 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 februarie 2020. Mercur intră în zodia Pești
Horoscopul zilei de 3 februarie spune că Mercur intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 3 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ingresul planetei Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și asupra modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur, planeta comunicării, a raționamentului și a negocierilor, intră astăzi în zodia Pești, zodie pe care o va tranzita în mers direct până în data de 17 februarie, când va intra în retrogradare. Tranzitul lui Mercur prin zodia Pești, o zodie caracterizată de visare, iluzie, fantezie, o zodie mistică, nu este un tranzit plăcut pentru planetă care este ancorată în realitată, rațională. Astfel, în această perioadă, putem avea probleme de comunicare, putem intercepta și transmite mesajele în mod eronat, putem lăsa loc de interpretări și pot apărea tensiuni în dialoguri. Deciziile pe care le von lua în acest răstimp vor fi mult mai emoționale și sentimentale și mult prea puțin raționale. Este, în schimb, o perioadă bună pentru a lega noi conexiuni cu Divinitatea, pentru a ne ruga mai mult și a ne întoarce atenția către credință, mai ales că nu vom mai trece totul prin filtrul rațiunii pure.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul subconștientului, al trecutului, iar acești nativi vor trece printr-o perioadă de interiorizare și discuții cu sinele. Trecutul, amintirile pot reveni agresiv în viața lor și se pot măcina mult în dorința de a lua cele mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din trecut, chiar o fostă relație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia în această perioadă să interacționeze mai mult cu cei din jur, în special cu prietenii. Nativii ar putea simți nevoia mai mult ca altădată să iasă, să socializeze, să-și facă noi cunoștințe, să facă planuri de viitor cu cei din anturaj, chiar dacă acestea pot fi puțin fanteziste. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeză că pot primi reproșuri din partea prietenilor sau dialogul poate fi ușor tensionat în această direcție.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni își vor face gânduri cu privire la carieră. Nativii vor încerca să ia cele mai bune și raționale decizii privind ascensiunea profesională, însă pot fi destul de visători în ceea ce privește traiectoria, mai ales că Mercur le este și guvernator. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate stimula creativitatea. Este necesar ca obiectivele pe care și le propun să aibă bază reală și să fie realizabile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Pentru cei născuți în zodia Rac va începe o perioadă în care dorința de cunoaștere, de descoperire a unor sfere spirituale, de studiu poate fi mare. Nativii vor fi deschiși către călătorii, în special călătorii spirituale și multe principii de viață și credințe pot lua altă formă acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate favoriza comuniiunea cu Dumnezeu. Perioadă bună pentru a începe cursuri de dezvoltare personală.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor traversa o perioadă în care interesul pentru zona financiară va fi mare. Nativii trebuie să fie atenți la investițiile pe care le fac pentru că riscul de a se entuziasma cu privire la unele proiecte poate fi mare și pot pierde bani dacă nu sunt atenți. Se întrevăd posibile negocieri legate de moșteniri, partaje, procese. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a reaprinde flacăra în cuplu în urma unui dialog incitant.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață în această perioadă, deși va fi mai greu pentru nativi să lămurească situațiile confuze pentru că Mercur, întocmai guvernatorul lor, nu-i va susține prea mult pe partea de logică și raționament. Atenție mai mare la parteneriatele care se semnează în această perioadă, la colaborările care pot fi ușor înșelătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să analizeze cu mare atenție actele și documentele care le ajung în mână.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de o comunicare mai greoaie cu colegii de muncă și nu este exclus ca niște sarcini să fie îndeplinite greșit ca urmare a informațiilor înțelese în mod eronat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține pe nativii care vor să-și rezolve niște situații medicale, indiferent că este vorba de analize sau acte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de intrarea lui Mecur în sectorul sentimental, iar acesta spect îi poate face mai comunicativi și mai deschiși către dialogul cu persoana iubită, iar pe cei singuri îi va face mai dornici de flirt, de cucerire. Posibile confuzii legate de sentimente să apară în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le sporește creativitatea și le stimulează sona artistică.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să poarte dialoguri profunde, nu neapărat lămuritoare, cu cei din familie și întreaga perioadă va fi de interes în acest sens, poate de încercarea de a ajunge la aceeași viziune, aspect care nu va fi ușor. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a se preocupa de locuință, în special de acte și documente. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce discuții pe teme patrimoniale, dar și întoarce atenția nativilor asupra comunicării cu propria persoană.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi foarte comunicativi și sociabili în această perioadă și pot negocia cu încredere noi contracte cu singura condiție de a fi suficient de atenți la actele și documentele pe care le semnează. Comuniunea cu sinele poate fi profundă și nativii își pot pune întrebări existențiale acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a rezolva o situație care vizează o călătorie sau care se desfășoară la distanță și pentru care întreprind o deplasare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza interesul către sectorul financiar. Nativii vor dori să facă mai mulți bani și este posibil să negocieze noi condiții salariale. Pe de altă parte, posibil să fie vorba și de o comunicare cu sinele în căutarea valorii personale. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a purta un dialog privind un job suplimentar care să le îmbunătățească veniturile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Mercur întocmai în semnul lor, iar nativii vor fi susținuți în comunicare, dar nu și în raționament, motiv pentru care se pot zbate mai mult să rezolve unele confuzii pe care le au. Este o perioadă în care rugăciunea și întoarcerea la credință în poate ajuta să iasă din multe dileme. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un dialog delicat, sensibil, deloc rațional, cu persoana iubită sau cu cineva apropiat.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 3 – 9 FEBRUARIE 2020. LEII TRĂIESC INTENS ȘI LA COTE ÎNALTE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA FEBRUARIE 2020

Tags:
Parteneri
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o are cu Beyonce de România! „O vede o dată pe an!”
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva
FLORIN CĂLINESCU A ȘOCAT O ȚARĂ ÎNTREAGĂ. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea...
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai...
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de posturi de ofițeri scoase la concurs | Calendarul probelor
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Anunț SOC despre PFIZER! BOMBA ZILEI! Ce efect advers are a treia doză
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de el
Medicamentul extrem de necesar care se va găsi în farmacii. Mulți români au nevoie de...
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de...
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Dezastru pentru cei care stau la bloc! Un celebru economist avertizează: Pregătiți-vă de faliment!
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile: „Penibil
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Joker și Loto 6/49!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...