Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 februarie 2020. Lună Plină în zodia Leu

Publicat: 08/02/2020 | 21:30
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 februarie 2020. Lună Plină în zodia Leu

Horoscopul zilei de 9 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de formarea fenomenului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra vieții personale, dar și profesionale și sociale.

Pe data de 9 februarie se va forma fenomenul de Lună Plină în zodia Leu, adică Luna va fi în opoziție cu Soarele, aflat în zodia Vărsător. Cum Luna este universul emoțiilor noastre, iar Soarele este personalitatea și vitalitatea noastră, este normal să fim mai emoționali și mai sensibili în această zi. Totodată, opoziția Lună-Soare ne amintește că trebuie să găsim un echilibrul între cele două energii Leu-Vărsător, adică între noi și dorinața noastră de strălucire și afirmare și ceilalți și dorința lor de libertate și independență. Va trebui să ieșim în față fără a călca peste ceulalți li va trebui să luptăm pentru putere, inclusiv cea interioară, fără a ne impune cu autoritate.

Ca orice Lună Plină, și aceasta vorbește despre încheierea unei etape de viață, despre închiderea unui capitol care a ajuns la maturitate și astfel, despre culegerea roadelor. Această Lună Plină din zodia Leu ne cere să încheiem acele situații care nu ne lasă să ne manifestăm creativitatea, care nu ne permit să fim noi înșine, care ne împiedică să ne afirmăm, să strălucim, să ne punem în evidență. Fiind activată axa iubirii, vom încheia acum relațiile, fie de iubire, fie de prietenie, cu persoanele care nu ne apreciază (sau nu ne fac să simțim asta), care nu ne lasă să evoluăm, care ne desconsideră.

Vom simți să punem punct unor orgolii personale, să iubim dezinteresat și fără condiții, vom dori să dăm un sens nou, autentic, vieții noastre, vom simți nevoia de a fi puternici, curajoși, îndrăzneți, chiar și excentrici, și vom redescoperi încrederea în propria persoană.

Aspectele favorabile pe care această Lună Plină din zodia Leu le face cu Marte, planeta determinării, ne vor stimula să acționăm fără să mai stăm așa mult pe gânduri, ne vor da energia necesară să punem punct acelor situații de viață cu care nu mai empatizăm sau care, cum spuneam, au ajuns la maturitate și trebuie să intre într-un nou ciclu de viață. De asemenea, Luna Plină din Leu face aspecte bune și cu Chiron din Berbec, iar acest fapt înseamnă că vom da dovadă de toată înțelepciunea necesară pentru a face schimbarea, pentru a pune Stop și de la capăt! și, mai important, vom reuși să ne vindecăm cu ușurință după acest capitol pe care-l încheiem acum.

Impactul Lunii Pline din Leu asupra zodiilor se va resimți puternic în următoarele două săptămâni, iar roadele vor avea ocazia să le culeagă în următoarea jumătate de an. Cele mai impactate semne zodiacale vor fi Leu-Vărsător și Taur-Scorpion, dar și cei care au ascendentul în aceste semne.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de această Lună Plină întocmai în sectorul iubirii, al creativității și fertilității. Nativii pot încheia capitole, tipare mentale ce țin de aceste domenii, inclusiv o poveste de dragoste în care nu s-au simțit apreciați. Mulți nativi vor simți că nu au încredere suficientă în ei înșiși, însă vor fi determinați să ia atitudine, să se ambiționeze să-și demonstreze că merită mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se folosească de talentele cu care au fost înzestrați pentru a se pune în evidență.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Luna Plină în Leu va activa pentru cei născuți în zodia Taur axa carieră-familie, iar mulți nativi vor simți să pună punct unei relații, personală sau profesională, care nu-i lasă să evolueze și să se afirme. Este vorba foarte mult de odorință de libertate și independență a Taurilor care poate aduce inclusiv o schimbare de domiciliu, o mutare, un pas spre construirea propriului cămin. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a-și recâștiga puterea și nu este exclus ca unora să le vină o idee de a dezvolta ceva pe cont propriu, bazându-se exclusiv pe talentele native.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia la această Lună Plină să încheie un capitol legat de comunicare sau de cunoaștere, dar și o relație cu frații, rudele apropiate poate intra într-o altă etapă. Posibil ca foarte mulți nativi să fie dornici să exploreze, să învețe, să predea ceea ce au învățat și vor face tot ce le stă în putință pentru a excela în aceste domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a-și deschide noi orizonturi. Nativii pot avea idei ingenioase, pot face conexiuni neașteptate la nivel rațional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Luna Plină din Leu le activează celor născuți în zodia Rac sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie, dar totodată și al valorii personale. O serie de nativi pot încheia un proiect, pot pune punct unei surse care le aducea venituri, însă alți nativi își pot întoarce atenția asupra lor și pot încheia o situație, un parteneriat care-i devalorizează, care nu-i lasă să fie ei înșiși, să se afirme, mai ales că Luna le este guvernatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce dorința, nevoia de a renunța la un confort (financiar) pentru a-și da mai multă valoare și pentru a evolua către altul mai bun, mai autentic.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Leu au parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității, asupra imaginii publice. Nativii vor simți să încheie, să se elibereze de tot ce-i ține pe loc și nu-i lasă să se afirme, de tot ce-i împiedică să-și trăiască viața așa cum își doresc, de tot ce le pune piedici și bariere în manifestarea libertății și independenței personale. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a încheia o relație care-i subjuga, în care nu erau apreciați la adevărata valoare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi impactați de această Lună Plină din Leu în sectorul subconștientului. Este momentul ca nativii să încheie o etapă legată de trecutul lor, de fricile, temerile și obsesiile care-i țin în loc și nu-i lasă să se afirme. Nativii vor dori să se elibereze de propriile lor tipare mentale și emoționale, tipare de care abia acum vor deveni conștienți că stau la baza unui blocaj personal. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le va aduce dorința de libertate, dar și ideile sclipitoare de care au nevoie pentru a face pasul spre desprindere.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia ca la această Lună Plină din Leu să încheie o etapă, un capitol legat de modul în care socializează și se raportează la cei din jur. Posibil ca o relație de prietenie, chiar de iubire, să se încheie acum și va fi vorba de cazurile în care nativii sunt dezechilibrați de partener și sunt neapreciați, desconsiderați. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia de a se elibera de așteptările pe care le au de la alții și, totodată, le aduce ocazia de a intra în noi anturaje care să le permită să se afirme mai mult, să fie ei înșiși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor încheia un capitol ce ține de carieră, poate chiar de căminul proriu zis. Nativii vor simți să pună punct unor idei, concepții, aspirații care nu corespund, de fapt, cu ceea ce-și doresc în cel mai profund colț al inimii și rațiunii lor. Este un moment bun să facă o schimbare de imagine, poate de profesie, poate de modul în care-și exercită funcția și responsabilitățile, astfel încât să reușească să ajungă mai ușor să-și atingă niște aspirații profesionale sau personale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce idei despre cum să se pună mai mult și mai ușor în valoare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de această Lună Plină în sectorul cunoașterii, al expansiunii profesionale, al călătoriilor și este momentul ca nativii să conștientizeze tot ce au învățat până acum astfel încât să înceapă să pună în practică. Mulți Săgetători pot încheia un curs, pot obține o diplomă, pot începe să predea altora. O serie de principii, filozofii, credințe și mentalități se vor schimba, vor fi lăsate în spate pentru a-și deschide noi orizonturi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a integra în viața lor noi concepte care să-i conducă către succes și afirmare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot încheia o etapă financiară, pot încheia un partaj, un proces, pot obține o moștenire, dar ce este cel mai important este că pot descoperi în ei înșiși puterea de a o lua de la capăt. Mulți nativi pot descoperi noi surse de a face bani cu ajutorul altora. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce momente intense în plan sexual, o adevărată eliberare de prejudecăți și tipare învechite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător sunt vizați în mod direct de această Lună Plină având în vedere că se formează cu Soarele aflat în semnul lor. Pentru mulți nativi va fi momentul unei schimbări de percepții referitoare la viața lor, va fi momentul unei schimbări de atitudine cu privire la modul în care interacționează cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață, dar și cu cei de afaceri, colaboratori, colegi, asociați. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate aduce încheierea unei relații în care nativii se simt folosiți, nu se simt apreciați de partener sau sunt blocați, ținuți pe loc de acesta.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 februarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au ocazia cu această Lună Plină din Leu să facă niște schimbări privind modul în care se raportează la locul de muncă, la sarcinile primite sau la colegii de muncă. Nativii pot fi mai atenți la stilul de viață abordat și pot dori să facă mai mult ce-și doresc și mai puțin ce trebuie, motiv pentru care pot lua decizii legate de job, mai ales acolo unde sunt acaparați de responsabilități și program. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se detașa de tot ce nu le face plăcere, de tot ce nu le aduce un plus de valoare personală.

Citește și...