Acasă » Horoscop » Horoscopul iubirii 24-30 octombrie 2022. Rac, noi perspective relaționale

Horoscopul iubirii 24-30 octombrie 2022. Rac, noi perspective relaționale

De: Virginia Olteanu 23/10/2022 | 12:18

Berbec – Pasiuni profunde!

O parte mult mai pasională și mai senzuală a naturii tale iese la suprafață săptămâna această. O persoană nouă poate să apară în viață ta, schimbându-ți radical perspectivele și modul de a privi viața. Devii mai încrezător în tine și mai dornic de a te conecta cu celălalt a cărei influență asupra ta este greu de controlat. Dacă ești într-o relație de cuplu, ești determinat să iei inițiativa în a crește calitatea interacțiunii fizice și emoționale.

Taur – Personaje noi și misterioase!

Eclipsa de Soare din Scorpion, din sectorul parteneriatelor tale, poate aduce în viață ta o nouă poveste de dragoste, pe cât de misterioasă, pe atât de incitantă, pentru care poți să fii mai mult sau mai puțin pregătit. Dacă ești deja într-o relație de cuplu, eforturile tale de a îmbunătăți calitatea relației dau roade, chiar dacă necesitatea de a transformă anumite lucruri care nu mai funcționează este evidență.

Gemeni – Iubirea trece pe plan secundar!

Prins în mijlocul unor proiecte de muncă importante, iubirea poate să treacă pe un plan secundar. În ciuda dorinței de mai multă apropiere și conexiune cu persoană iubita, ai nevoie să te organizezi mai bine, pentru a te asigura că ai timp și energie și pentru celălalt. Cineva din mediul în care lucrezi poate să se simtă atras de tine și va face tot posibilul să-ți atragă atenția.

Rac – Noi perspective relaționale!

O săptămâna pasională și intensă! Nevoia ta crescută de afecțiune, conexiune și intimitate te vor determina în a petrece cât mai mult timp alături de persoană iubită. Dacă ești singur, o nouă poveste de dragoste poate să-ți transforme viață oferindu-ți noi perspective. Însă va trebui să analizezi cu atenție pentru a vedea dacă disponibilitatea relațională a celuilalt este pe măsura dorințelor tale.

Leu – Îmbunătățirea siguranței emoționale!

În ciuda confruntărilor relaționale ale ultimei perioade, dar, și a unei nevoi de a experimenta mai mult pe plan relațional, săptămâna această vei începe să pui bazele unor planuri mai concrete pentru a-ți îmbunătăți siguranța și securitatea familială. Într-un parteneriat, te decizi să începi să lucrezi cu resursele pe care le ai la dispoziție, pentru a vedea dacă perspectivele pot fi îmbunătățite sau nu.

Fecioara – Conversații tentante și incitante!

O nouă atracție se poate naște în viață ta, pe baza unei compatibilități mentale și intelectuale. Poți descoperi că cineva, din mediul înconjurător, cu care interacționezi destul de des, îți împărtășește o mare parte din interesele și plăcerile tale. În ciuda dorinței de a da curs unei posibile interacțiuni încearcă totuși să afli cât mai multe detalii despre această persoană.

Balanță – Revitalizarea vieții de cuplu!

În ciuda tensiunilor relaționale din ultima perioada, săptămâna această poți simți o revitalizare a vieții tale de cuplu, chiar dacă acest lucru va avea nevoie de timp și resurse din partea amândurora. Eclipsa solară din Scorpion îți va amplifică pasiunea și senzualitatea și te poate ajuta în a înțelege mai profund valoarea unor conexiuni intime și emoționale autentice.

Scorpion – Carismă și magnetism personal!

Sub influența Eclipsei de soare din propriul tău semn, carisma și magnetismul tău caracteristic sunt pe deplin evidențiate. Energia și inițiativa în abordare îți vor aduce mulți admiratori. Într-o relație de iubire, poți simți că sentimentele și dorințele tale nu sunt împărtășite în totalitate, iar atitudinea diferită a celuilalt te va determina să te centrezi mai mult pe propria-ți persoană, pentru a înțelege ce este mai bine pentru tine.

Săgetător – Analiză și introspecție!

Diferențele de perspectivă dintre tine și partenerul de cuplu pot crea momente tensionate pe parcursul săptămânii. Ajungi să pui la îndoială stabilitatea relației sau iubirea dintre voi. Poți să fii un pic mai retras, mai privat cu gândurile și emoțiile tale întrucât celălalt pare să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Dacă ești singur, poți dezvoltă o atracție secretă față de cineva!

Capricorn – Noi experiențe relaționale!

Ești mai sociabil și mai dispus la noi experiențe de natură relațională. O nouă atracție se poate naște față de cineva, dintr-un cerc de prieteni, iar tu te ambiționezi în a-ți folosi toate resursele pentru a-l cuceri pe celălalt. Pasiunea și inițiativa de care dai dovadă pot să-i uimească pe cei care te considerau mai tradiționalist în abordare.

Vărsător – Întrebări și analize!

În ciuda deschiderii și a disponibilității de a discuta anumite lucruri mai sensibile de natură relațională, poți pune la îndoială sinceritatea unor argumente sau explicații venite din partea celuilalt. Devii mai sceptic și mai atent la detalii. Însă, dacă ești singur, o persoană din mediul profesional poate să-ți atragă atenția și sustinerea de care dai dovadă!

Pești! – Cunoaștere de sine!

Începi un proces de cunoaștere personală care-ți va permite să-ți reevaluezi propria identitate, care-ți sunt dorințele și nevoile tale profunde, atât personale, cât și relaționale. Chiar te poți simți atras de cineva a cărei filozofie este foarte diferită, dar care-ți oferă noi posibilitați de creștere! Într-o relație romantică însă, pot există tensiuni și discuții întrucât cineva, pare să nu îmbrățișeze cu prea multă ușurință noua ta filozofie!

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...