Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscopul iubirii pentru săptămâna 10 – 16 octombrie. Berbecii își găsesc curajul de a face marea schimbare în dragoste

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 10 – 16 octombrie. Berbecii își găsesc curajul de a face marea schimbare în dragoste

De: Virginia Olteanu 11/10/2022 | 19:36

Berbec

Dacă relația de cuplu actuală nu-ți oferă satisfacția pe care ți-o dorești, lucrurile au șansa să escaladeze săptămâna aceasta oferindu-ți ocazia sa-ți faci vocea auzita. Nu te grăbi în a trage concluziile, ci mai degrabă analizează cu atenție realitatea, evitând exagerările. Abordează o metoda diplomată de a discuta lucrurile, pregătește-te să iei în considerare și nevoile celuilalt și lucrează la a construi armonie în loc să transformi relația într-un câmp de luptă. Daca nu ești încă într-o relație, iți găsești curajul de a aborda o persoană care iți captează atenția într-un mod deosebit.

Taur

Poți fi atât de prins săptămâna aceasta cu diverse chestiuni organizatorice sociale sau profesionale încât iubirea trece pe un loc secundar. În același timp, poți realiza că ai nevoie de mai multa spontaneitate, aventura și explorare în relația de cuplu, ceea ce te va determina să iei în considerare un posibil plan de călătorie. Daca nu ești încă într-o relație, mediul profesional poate să devină acum cadrul perfect în care să atragi atenția asupra ta. Te poți simți atras de o persoana cu care lucrezi însă vei avea nevoie de curaj pentru a o putea aborda corespunzător.

Gemeni

Relațiile reprezintă un factor cheie al acestei săptămâni, ești în lumina reflectoarelor și toată lumea aspiră să petreacă timpul în compania ta, însa este nevoie să înveți să fii cât mai selectiv. Luna Plina din Berbec, din data de 9 octombrie, te ajută să conștientizezi că ceea ce oferi într-o relație romantică nu este pe măsura a ceea ce primești, iar acum realizezi că meriți mult mai mult. Cu trei planete, Mercur, Soare și Venus în sectorul iubirii, al bucuriei și al creativității, poți profita de carisma personală pentru a atrage interesul și admirația oricui. Daca ești deja într-o relație, nu ezita să petreci cât mai mult timp de calitate in compania celuilalt.

Rac

Singurul lucru care contează acum pentru tine este investiția într-o relație solidă și concretă, nu ai timp de altceva. Odată cu Pluto ieșit din retrogradare, din 8 octombrie, în sectorul parteneriatelor, reușești să înțelegi mai bine profunzimea unor mecanisme psihologice care țin de sectorul relațional. O relație foarte importantă pentru tine continuă să nu meargă în direcția în care tu speri, este important sa-ți setezi niște așteptări rezonabile și să fii cat mai precaut cu resursele pe care continui sa le investești în această relație.

Leu

O săptămână plină cu multe conversații, schimburi de idei si chiar posibile drumuri scurte in care talentul si modul tău carismatic de a pune problema pot cuceri pe toată lumea. Poți atrage pe cineva printr-un mesaj sau printr-o simplă postare în care împărtășești, din propria ta experiență de viață, într-un stil motivațional. Într-o relație deja existentă, persista riscul unor tensiuni între dorința de creștere și expansiune, de mai multă spontaneitate a unuia dintre parteneri și conservatorismul sau lipsa de motivație a celuilalt este mai reticent în fața schimbării.

Fecioară

După o perioada de câteva luni de reanaliză si introspecție a ceea ce-ți aduce împlinire din perspectiva relațională, ai șansa să pui în practică noile descoperiri. Prin prisma Lunii Pline din date de 9 octombrie, vei conștientiza că ai nevoie să devii mai asertiv in privința angajamentului, în relație solicitând ca și celalalt să răspundă pe măsură. Chiar poți iniția un plan de reorganizare a unor resurse care sa permită o îmbunătățire a calității și confortului relației. Inițiativa actuala de a face progrese în relația de cuplu poate să nu fie susținută așa cum ți-ai dori de celalalt, a cărui atitudine pare un pic evaziva.

Balanța

Ai toate șansele săptămâna aceasta sa ieși în evidență și să întorci toate privirile spre tine, chiar dacă Luna Plina din data de 9 octombrie, de pe axa parteneriatelor, te îndemnă să te asiguri că și partenerului tău îi este acordată atenția cuvenită. Dacă cineva tinde să-ți încalce granițele, le vei apăra cu mai multă fermitate, dar nu și cu mai puțină diplomație. Într-o relație romantică, din punct de vedere erotic sau al angajamentului față de acea relație, mai sunt încă chestiuni care au nevoie sa fie rediscutate, însă abordarea ta echilibrata va fi de mare ajutor.

Scorpion

Calitatea și semnificația unor relații din viața ta este supusă  unui proces de analiza și introspecție, cauți să înțelegi mai profund anumite mecanisme proprii și să vezi care sunt oamenii sinceri din viața ta. Este nevoie să ramai realist în abordare și să nu lași emoțiile să te influențeze prea mult. Dorințele tale sunt puternice și pasionale, simți nevoia să te conectezi, să socializezi și să inițiezi un dialog cu mai multa ușurință. Te poți simți atras de cineva, mai ales din punct vedere erotic, însă atitudinea evaziva a acestei persoane iți ia un pic din elan, întrucât nu ști exact cum sa te poziționezi. (CITEȘTE ȘI: Horoscopul săptămânii 10 octombrie – 16 octombrie. Racii sunt sfătuiți să-și prioritizeze familia)

Săgetător

Daca ești singur, toată socializarea de care te bucuri săptămâna aceasta are șansele sa-ți amplifice vizibilitatea. Prin intermediul unui cerc de prieteni sau în urma unei interacțiuni în spațiul online, o persoana poate sa-ți capteze atenția, însă modul în care vei aborda problema este esențial, întrucât este important sa nu exagerezi. Într-o relație de cuplu deja existentă, unul dintre voi este mai asertiv, mai activ si mai dornic de interacțiune, însă dorințele lui se pot lovi de o lipsă de interes din partea celuilalt, ceea ce poate antrena o anumita frustrare. Comunicarea într-un mod diplomatic și cu discernământ ajuta la clarificarea lucrurilor.

Capricorn

Chestiunile romantice nu se afla chiar pe agenda ta săptămâna aceasta în care ești foarte ocupat cu o situație profesională. Pot exista însă anumite tensiuni in familie datorate acestor responsabilități profesionale care par sa-ți ocupe cea mai mare parte din timp. Daca ești singur, popularitatea de care te bucuri, în această perioadă, poate să atragă privirile spre tine. Marți și miercuri sunt zile în care poți petrece un timp de calitate în compania persoanei iubite sau vă puteți bucura împreună de un concert, un teatru, o cina romantică sau puteți încerca ceva mai nonconformist.

Vărsător

O săptămâna în care puteți merge într-un concediu sau o escapada alături de partenerul de cuplu. Puteți vizita un oraș nou, vă puteți bucura de o nouă cultură și noi tradiții, iar această experientă vă aproprie mai mult. Vineri și sâmbăta puteți petrece mai mult timp în compania persoanei iubite sau puteți participa împreună la un eveniment social, monden. Dacă și împărtășiți aceleași hobby-uri, este minunat! Pentru cei singuri, cineva le poate trezi interesul, însă rămân destul de privați, nefiind siguri de cum să abordeze situația. (CITEȘTE ȘI: Horoscopul iubirii în luna octombrie. Ce zodii vor intra în noi relații)

Pești

O relație de iubire devine foarte importantă pentru tine în acest moment. Daca ești singur și în căutarea unui partener, descoperi că atracția ta față de cineva devine din ce în ce mai intensă, însă, pentru a avea abordarea potrivită, ai nevoie mai întâi să-ți găsești curajul și încrederea în tine pentru a acționa. Pentru nativii aflați într-o relație de cuplu, lucrurile pot deveni mai intense, ei se pot decide sa se mute împreună pentru a consolida relația. O perioada intensă și pasională, atât fizic, cât și emoțional.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea