Iancu Sterp, filmat în ipostaze tandre alături de cântăreața Dodo! Ulterior, bruneta a publicat o poză HOT pe Instagram

Publicat: 26/08/2020 | 23:14

Iancu Sterp a fost filmat în ipostaze tandre alături de cântăreața Dodo! După ce s-a aflat despre momentele dintre cei doi, bruneta a publicat o poză HOT pe Instagram cu care i-a înnebunit pe reprezentanții sexului tare. Unii dintre ei i-au făcut complimente care de care mai îndrăznețe.

Citește și: Iubita lui Iancu Sterp a părăsit România! Ce discuții au purtat cei doi înainte de finala de la Survivor România și ce s-a întâmplat în relația lor

Iancu Sterp, filmat în ipostaze tandre alături de cântăreața Dodo

Iancu Sterp a acceptat provocarea fratelui său care i-a propus să apară într-unul dintre videoclipuri pe care le pregătește. Pentru noile proiecte muzicale, Culiță Sterp a apelat la Costi Ioniță. Apreciat de artiștii internaționali, cântărețul de 42 de ani a venit cu idei extraordinare pentru colegul său de breaslă. Și… așa se face că, într-o scenă filmată recent, protagoniștii sunt fratele lui Culiță Sterp și cântăreața Dodo. Ionița Ioniță, așa cum apare în buletin focoasa brunetă, pare că joacă rolul iubitei lui Iancu Sterp, după cum puteți observa în imaginile din galeria foto a articolului.

La câteva ore după ce imaginile cu ea și Iancu Sterp au fost făcute publice, Dodo a postat pe contul său de Instagram fotografia de mai jos și a fost copleșită de numărul mare de complimente.

Află și: Surpriză pentru fanii de la Puterea Dragostei! Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat și au plecat în vacanță. Ce a dezvăluit focoasa șatenă

Cine este cântăreața DODO

DODO, pe numele real Doinița Ioniță, este fostă concurentă a emisiunii “X Factor” 2018; avându-l ca antrenor pe Ștefan Bănică Junior, bruneta a reușit să ajungă până în finala concursului de la Antena 1. Ea a fost caracterizată drept “un fenomen” și a fost comparată cu Aura Urziceanu și chiar cu artista Mariah Carey, pentru că vocea ei este capabilă să ducă patru octave. După apariția de la “X Factor”, ea i-a atras atenția lui Costi Ioniță, singurul compozitor român nominalizat vreodată la premiile Grammy.

Tânăra artistă este din Râmnicu Sărat, iar în 2015, ea a câștigat cea de-a opta ediție a show-ului “Next Star” de la Antena 1, iar în 2017, a rămas în competiția “Românii au talent” până în semifinală. Ea a cântat în recital la Festivalul de Film de la Cannes și a susținut un concert și la Săptămâna Modei de la Paris.

Descoperă și: Fosta iubită a lui Costi Ioniță, violată și aproape înecată în jacuzzi de actualul soț multimilionar