Il stii sigur pe acest domn, dar nu l-ai vazut niciodata cu mustata, in blugi si nebun dupa rock! Recunosti super-vedeta din aceasta fotografie de la inceputul anilor ’70?

Publicat: 03/11/2012 | 17:52

Inainte sa intre in politica, Madalin Voicu (60 de ani) se dedica trup si suflet muzicii. Fiul celebrului violinist Ion Voicu, muzicianul si-a gasit loc, de-a lungul timpului, si intr-o trupa rock.

Madalin Voicu

Aceasta fotografie, gasita intr-un almanah vechi, de la inceputul anilor ’70, il infatiseaza pe Madalin Voicu intr-o ipostaza mult diferita de cea cu care ne-a obisnuit. Astfel, in locul costumelor, el se imbraca din cap pana in picioare in blugi. Mai mult, purta o mustata care l-ar face gelos chiar si pe colegul sau din Parlament, Silviu Prigoana.

Madalin Voicu, intr-o ipostaza rara, de la inceputul anilor ’70, cand purta mustata si canta rock. Sursa: Facebook/Copilaria anilor 80-90

“Am avut mustata mai bine de 20 de ani, iar apoi mi-am dat-o jos din cauza copiilor, care se plangeau ca-i intep de fiecare data cand ii pup. Nu mi-am lasat-o ca sa ma leg de vreun curent muzical, la moda in anii aceia, desi trecutul indisolubil ma leaga de muzica celor de la Led Zeppelin”, a povestit Madalin Voicu pentru CANCAN.ro.
 

Citește și...