Imagini cum n-ai mai văzut! Inamicul nr. 1 al lui Gigi Becali a ”defilat” prin Centrul Vechi, iar trecătorii…

Publicat: 16/12/2017 | 00:00

L-a învins în ultimii ani, în instanţă, pe Gigi Becali, iar finanţatorul echipei de fotbal a pierdut sigla şi numele Stelei. Parcă îmbătat de succesul avut, juristul CSA a vrut mai mult. Dar a pierdut, de această dată, în faţa duşmanului din Pipera. Nu-i bai, pentru că a făcut destule pentru noua echipă, a lui Lăcătuş, din liga a 4-a, aşa că poate merge cu pieptul înainte, ca un adevărat militar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România,  l-a întâlnit pe Florin Talpan în uniformă de paradă, în timp ce ”defila” prin Centrul Vechi al Capitalei. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Imagini incredibile cu bărbatul care i-a luat Steaua milionarului din Pipera. Omul care l-a pus în genunchi pe Gigi Becali locuieşte într-un ANL din Drumul Taberei şi… Întreaga Românie îl cunoaşte, dar puţini ştiu povestea lui)

Ani de coşmar a avut Gigi Becali, de când l-a întâlnit pe Florin Talpan. Omul pe care l-a luat peste picior la început, dar care avea să-i ia echipei finanţatorului şi sigla, şi numele! Locotenent-colonelul Florin Talpan a mai încercat o lovitură, evident, tot în instanţă: să-i ia lui Gigi şi noua denumire, FCSB!

A pierdut procesul, însă, în urmă cu două luni, dar şi câteva zeci de mii de lei, pe care CSA va trebui să i le plătească lui Gigi Becali, drept cheltuieli de judecată. Fanii Stelei din Liga a 4-a, dar şi şefii acesteia, îl văd, în continuare, pe Talpan drept marele salvator.

O ştie şi el, de aceea iese mândru pe stradă, plus că haina militară i-o impune. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România l-a întâlnit pe locotenent-colonelul Talpan pe străzile Capitalei, într-o ţinută impecabilă şi cu şapca ţinută regulamentar, sub braţ.

Talpan, cu servieta într-o mână, a avut treabă în zona Centrului Vechi al Capitalei şi a străbătut, în pas grăbit, străzile înguste şi pietruite de acolo. A avut ceva de mers, a făcut stânga, apoi dreapta, iar unele dintre persoanele aflate în zonă l-au recunoscut şi au întors capul după el. Unele, cu respect, altele, fani ai lui Gigi, încruntate. Talpan şi-a văzut de drumul lui. Nu a întors capul… Privirea înainte, mers rapid, fix la ţintă! (NU RATA, AICI: IMAGINILE CARE VOR DA FOC FOTBALULUI DIN ROMÂNIA! CANCAN.ro a filmat o ÎNTÂLNIRE SECRETĂ la o zi după ce Piţurcă a anunţat că susţine Armata în războiul cu Becali. Şi-au făcut planul ca să-i ia Steaua lui Gigi?!)

Cine este Florin Talpan

Nimeni nu a auzit de el până în 2012, atunci când a declanşat războiul contra lui Gigi Becali. De atunci a devenit celebru. Pe de o parte, adulat, pe de alta, înjurat.

Absolvent al Institutul Militar de Artilerie si Geodezie “Ioan Vodă” Sibiu, promoţia 1993.

Absolvent al Facultăţii de Drept, cu diploma de licenţă la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, iulie 2000.

A urmat cursul postuniversitar de “Drept public şi ştiinţe administrative”, Facultatea de Drept / Universitatea Bucureşti 2001.

Misiune internaţională executată în Teatrul de operaţii din Balcani – Bosnia Herţegovina, sub egida SFOR – Stabilisation Force, în perioada iunie decembrie 1999.

Cursul post universitar “Cultura concurenţei”, Academia de Studii Economice Bucureşti, cu atestat pentru obţinerea titlului de “Consilier specializat în problematica concurenţei” 2005.

Masterat cu specializarea ”Comunicarea Managerială şi Resurse umane”, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy” – Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative 2009.

Cursul postuniversitar “Introducere în securitatea Naţională”, Universitatea Naţională de Apărare ”Carol I” – iulie 2009.

Misiune internaţională executată în Teatrul de operaţii din Afganistan, executată în perioada ianuarie –august 2010.

Programul de formare specializata pentru ocuparea unei funcţii publice corespunzătoare înalţilor funcţionari publici / Agenţia Funcţionarilor Publici – iunie 2012.

Începând cu luna iulie 2012, locotenent-colonelul Florin Talpan a obţinut titlul de consilier în proprietate intelectuală pentru obiectele “Brevete de invenţii”, “Mărci şi Indicaţii Geografice” şi “Desene şi modele”, ca urmare a promovării examenului organizat de OSIM. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Exilaţii lui Gigi Becali au făcut „terapie de grup” la cafenea)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)