VIDEO EXCLUSIV. Exilaţii lui Gigi Becali au făcut „terapie de grup” la cafenea

Publicat: 28/11/2017 | 00:00

Filipe Teixeira l-a “înfiat” pe Artur Jorge, fotbalistul-“fantomă”, uitat de Nicolae Dică în afara lotului la ultimele partide ale FCSB-ului. Cei doi petrec majoritatea timpului liber împreună, iar mijlocaşul, deşi nu traversează nici el o perioadă prea fastă din punct de vedere fotbalistic, este un adevărat sprijin moral pentru colegul său. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are imagini exclusive cu exilaţii lui Gigi Becali, aflaţi la "terapie de grup". (VEZI AICI: Unde s-a “recuperat” Teixeira înaintea derby-ului cu Dinamo)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi portughezi la NUBA Cafe, unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală. Dacă Teixeira a luat şi masa, Jorge a preferat doar să-şi potolească setea cu o apă. În timp ce mijlocaşul mânca, fundaşul roş-albaştrilor şi-a verificat telefonul mobil şi a trimis mai multe mesaje. Nu l-a deranjat nicio clipă pe coechipierul său.

După ce a terminat ce avea în farfurie, Texeira a purtat o scurtă discuţie cu colegul său. Cel mai probabil despre familie şi despre situaţia de la FCSB. După ce au petrecut câteva clipe de relaxare, fotbaliştii au părăsit NUBA Cafe şi s-au retras către maşini, mulţumiţi de modul în care au fost trataţi în local. Ambii fotbalişti erau îmbrăcaţi sport, cu haine de firmă, extrem de elegante. (NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. Fosta soţie a FCSB-istului Enache îşi caută apartament cu… atacantul dat afară de Becali!)

Gigi Becali l-a făcut praf!

Cei doi au legat o strânsă prietenie şi ies în oraş, tot timpul, împreună. Teixeira îl sprijină moral pe Artur Jorge, care nu mai intră deloc în vederile lui Nicolae Dică. De altfel, fundaşul a bifat doar 180 de minute pentru FCSB. O partidă cu Juventus Colentina, când a marcat un autogol, şi o alta în Cupa României, cu Sănătatea Cluj. La celelalte meciuri, cu excepţia disputei cu Gaz Metan, când a prins banca de rezerve, nu a fost inclus în lot. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. El e ”fotbalistul-icoană” al lui Gigi Becali! Uite cum arată soţia lui)

Filipe Teixeira este ca un tată pentru Artur Jorge, deşi nici el nu o duce prea bine la FCSB. După partida cu CSM Poli Iaşi, mijlocaşul a fost făcut praf de Gigi Becali, nemulţumit de înfrângerea suferită de roş-albaştri. “Teixeira a fost mort, a pierdut toate mingile. Teixeira a pierdut toate mingile, a încurcat toate mingile. Trebuia schimbat. Nu joci nimic, afară! Dacă eşti la Steaua trebuie să ai atitudine. Ia schimbă-l ca să se înveţe să joace fotbal, a spus patronul FCSB-ului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...