Imagini demențiale cu Aurel Tămaș & bunicuța-virală de pe YouTube. S-au filmat în timp ce…

Publicat: 18/11/2019 | 00:00

Marius Niță are un of, mănâncă salată de boeuf! O spun cei mai adorabili ardeleni: îndrăgitul artist Aurel Tămaș și Tanti Lenuța, bunicuța virală din clipurile lui Mircea Bravo. Văzând pe conturile noastre de socializare că pe la București mâncăm mai multe ierburi iar salata de boeuf o vedem doar în zi de sărbătoare, cei doi ne-au preparat minunata salată cu mult umor. Și le-a ieșit atât de bine încât i-ar da pe spate și pe Master Chefi.

Ospitalitatea ardelenilor se măsoară în calorii și ospățuri pe cinste. Cum le calci pragul casei, masa se întinde cu tot ce-i mai bun și mai gustos. Auzind că pe la București meniul nostru e bazat pe ce-i verde și sănătos iar poftele ne mai dau în clocot după salată de boeuf, celebrul cântăreț Aurel Tămaș și bunicuța virală, tanti Lenuta, s-au pus pe treabă. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL AUREL TĂMAȘ ȘI-A ASUMAT RELAȚIA CU AMANTA: S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ ȘI I-A LĂSAT AFACEREA PE MÂNĂ!)

”-Am văzut că Marius mănâncă numai ierburi, buruieni, e ierbivor.

  -Am fost o dată la voi, la București, numai cu coada șoricelului, ștevie…

  -Nu i-o zicem pe aia a țiganului. Și pentru că am văzut că ești înnebunit după salata boeuf… Marius Niță are un of, mănâncă salata de boeuf.

  -Și ca să-i facem pofta, i-o pregătim și i-o trimitem, dacă vine, s-o mânânce, dacă nu… mănâncă buruienile”, a fost discuție între Aurel Tămaș și Tanti Lenuța.

Deși par să fi consumat niste ierburi interzise, master cheful Tămaș și regina bucătăriei tanti Lenuța, aleg pentru salata de boeuf ingrediente de top.

”-O dată, ouă de cloșcă sau de sub cloșcă.

  -Ouă proaspete, de la mine din cuibar, le ține cu ce trebuie, cu cucuruz, cu buruieni, cum îi place lui.

  -Pui, că doar trebuie o puicuță, că lui așa i-ar place. Țelerul e tot din grădină, crastraveți, la voi se zice castravete.

  -Castravete, umblă Niță după fete, e bine?

 -Tanti Lenuța freacă, vezi, freacă maioneza, dar pe dreapta trebuie, dacă o întorci pe stânga se taie”, s-au mai amuzat cei doi. (VEZI ȘI: CEA MAI CUNOSCUTĂ BUNICUȚĂ DE PE INTERNET A MERS ȘI EA LA VOT. IREAL CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND TANTI LENUȚA A INTRAT ÎN SECȚIA DE VOTARE)

Frecată cu multă responsabilitate de mâinile împodobite cu inele ale fermecătoarei tanti Lenuța, Aurel Tămaș își găsește de treabă pe fund… sau pe tocător, cu legumele fierte și castraveții murați. Inramati stau altii puși la loc de cinste: ”Tanti Lenuța are o poză aici cu Benedict”.

Tulai Doamne să greșești pe lângă Tanti Lenuța că-i sare muștarul înainte să ajungă în salata de Boeuf.

”Hai că imediat e gata. Dacă-i gata, o și mâncăm! Cui îi trebuie, să poftească. Ca să ne înțelegem, Marius, dacă îți trebuie, noi ți-am arătat. Eu o fac așa, după gustul meu. Vii și dai verdictul, îți fac și îți trimit, dacă nu, puneți pofta-n cui și mănâncă-ți buruienile”, a spus tanti Lenuța .

Și pentru că tanti Lenuța ar putea deveni spaima papilelor gustative, din cămară răsare o tavă numai bună ca pofticioșii să se tăvălească prin ea.

” -Eu vă las cu salata, am o treaba cu prăjitura asta. Ce prăjitură e? Cremeș!

   -Adu-o si p-aia, s-o vada Nita, si aia de la Master Chef.

  -Hmmm, ce bine miroase. O sa tai putin.

  -Și la Niță îi plouă în gură, și la Korpoș, și la Chelemen, la toți le plouă în gură”, au mai discutat cei doi.

Cu salata gata, cei doi Master Chefi de la Chinteni o bibilesc ca să iasă după chipul și asemănarea celui pentru care au făcut-o.

Citește și...