Cea mai cunoscută bunicuță de pe internet a mers și ea la vot. Ireal ce s-a întâmplat când tanti Lenuța a intrat în secția de votare

Publicat: 11/11/2019 | 10:29

Tanti Lenuța din Chinteni este cea mai cunoscută bunicuță de pe Internet și, bineînțeles, în ziua alegerilor prezidențiale 2019 a dorit să își exercite dreptul de vot. Îmbrăcată de sărbătoare, tanti Lenuța s-a decis cu cine să voteze și a mers pentru a pune ștampila de vot pe numele candidatului favorit.

Este bunica lui Mircea Bravo – vlogger cunoscut -, însă nu pornește niciodată la drum dacă nu are ”cuvintele de duh” la purtător. Așa s-a făcut cunoscută și nu se dezminte. ”M-am trezit la cinci jumate”, spune tanti Lenuța în dimineața alegerilor, conform stirilekanald.ro. ”Până isprăvesc cu gospodăria, mă îmbrac și mă duc. Trebuie să meg la vot. Ai o sarcină. Nu-i obligatoriu. Dar, dacă ești conștiincios… Președintele să fie un bărbat prezentabil, legat, să ne reprezinte, să aibă și o țâră de minte”, spune tanti Lenuța.

Vizita la secția de votare este un moment prielnic pentru ca tanti Lenuța să se ”desfășoare” corespunzător. A intrat în secție și a început să glumească. Atunci când i s-a spus unde trebuie să semneze, tanti Lenuța a întrebat-o pe doamna din comisie: ”De ce nu-mi dai și ochelarii?” A primit ștampila de vot, apoi a mers în cabină pentru a ”ștampila” candidatul. După care a ieșit din spatele draperiei cu buletinul de vot în mână. ”Am pus”, anunță celebra bunicuță, referindu-se la ștampilă, apoi îi întinde unui bărbat buletinul de vot. ”No, fă bine bag-o acolo!” ”Nu e voie”, răspunde acesta. ”Atunci de ce stai acolo?”, întreabă tanti Lenuța punându-și mâinile în șolduri. Abia apoi face doi pași și introduce buletonul în urnă, conform regulilor.

 

Citește și...