Imagini necenzurate cu Ruby dezbrăcată, sub duș, făcute publice astăzi

Autor: A.N.
Publicat: 26/06/2019 | 02:51

Ruby a încins imaginația bărbaților care o urmăresc pe Instagram. Vedeta a publicat unele dintre cele mai sexy videoclipuri cu ea și pentru că este mândră de formele sale, nu ezită să se afișeze în cele mai obraznice ipostaze.

Fanii artistei sunt obișnuiți cu fotografii sexy. Însă, de această dată Ruby a întrecut orice imaginație. Vedeta s-a filmat în duș. Videoclipurile cu artista au strâns peste 12.000 de aprecieri, mai ales din partea bărbaților.

View this post on Instagram

bringin’ sexy back 🌶

A post shared by RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) on

Filmuleţe sunt foarte scurte, dar extrem de senzuale. Ruby a fost „surprinsă” în timp ce îşi ondula trupul sub picăturile de apă, iar pe fundal se auzea una dintre melodiile sale preferate. Și pentru a fi sigură că reușește să încingă imaginația tuturor, filmulețul a fost înregistrat cu încetinitorul…

Ruby, fără lenjerie intimă la petrecerea VIVA 2019

Ei bine, în realitate, pe sub rochia tip sacou extrem de sexy, Ruby a avut bikini roz. Carismatica artistă a venit la petrecerea VIVA 2019 la brațul iubitului ei. Robert Grigoriță, unul dintre foștii concurenți de la “Asia Express”, a ales să își facă apariția îmbrăcat în negru din cap până în picioare, la fel ca partenera lui de viață.

La fericitul eveniment, Ruby s-a întâlnit cu numeroși prieteni, printre care se numără artistul Jorge și Oase, unul dintre câștigătorii competiției “Asia Express – Drumul Elefantului”. “Niciodată în viața mea nu o să îmi iert că nu te-am votat pe tine și pe piciorul tău olog. Trebuia să te trimit la ultima șansă într-un picior, băiatule”, i-a spus în glumă cântăreața lui Oase. La un moment dat, cântăreața a aruncat cu bani, iar scenele au fost filmare și postate chiar de ea pe Insta Story.

Citește și...