Imagini șocante la un concurs sportiv! O gimnastă și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol

Publicat: 08/04/2019 | 11:05
Imagini șocante la un concurs sportiv! O gimnastă și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol

Imagini de-a dreptul șocante surprinse la un concurs sportiv! Gimnasta Samantha Cerio, de la Universitatea Auburn, din SUA, și-a rupt ambele picioare în timpul unui exercițiu la sol. Sportiva a fost scoasă din sală și dusă la spital, în timp ce audiența o ovaționa și o aplauda pentru încurajare.

Imaginea a șocat întreaga asistență. Fata a fost scoasă imediat pe targă și dusă la spital, în timp ce urla de durere. Spectatorii înmărmuriți și șocați s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o, a notat dailymail.co.uk.

A fost destul de greu să mă uit”, a spus antrenorul Jeff Graba. Mai târziu, fata a anunțat că renunță la gimnastică.

A fost ultima seară ca gimnastă. După 18 ani, ridic mâinile și las pudra de talc în spate. Nu pot să fiu mai mândră decât sunt pentru persoana pe care gimnastica m-a ajutat să devin. Gimnastica m-a învățat ce înseamnă munca grea, umilința, integritatea și dăruirea. Mi-a oferit provocări la care nu m-aș fi gândit niciodată. Poate că nu s-a terminat așa cum mi-aș fi imaginat, dar nu se întâmplă mereu lucrurile cum ți-ai imaginat”, a mai scris sportiva care va avea de străbătut un drum lung pentru recuprerare.

Citește și...