Imaginile exclusive care arată cât de fericită este vedeta Antenei 1. Simona Gherghe, cu soţul de mână la… Ultimul control înainte să nască!

Publicat: 19/05/2017 | 00:00

Prezentatoarea TV Simona Gherghe traversează o perioadă cât se poate de frumoasă a vieţii sale, pentru că deja a început numărătoarea inversă până când îşi va strânge în braţe bebeluşul. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a întâlnit-o pe frumoasa blondină chiar în momentul în care a mers la ultimul control în calitate de graviduţă. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Simona Gherghe a fost la doctor împreună cu soţul ei, Răzvan SăndulescuCANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit pe cei doi viitori părinţi chiar în clipa în care părăseau clinica privată din zona Băneasa a Capitalei. După ce au ieşit din cabinetul medicului obstetrician, vedeta TV şi alesul inimii sale au părut foarte fericiţi.

Totodată, Răzvan s-a arătat foarte grijuliu faţă de vedeta de la Antena 1, aşa cum e mereu atunci când merge cu ea la vreun control (VEZI AICI DETALII). Mai întâi i-a deschis uşa clinicii, pentru ca Simona să nu facă niciun fel de efort, a ţinut-o mereu de mână, iar mai apoi a fost foarte atent la trafic, în clipa în care se îndreptau spre maşină. Cel mai probabil, realizatoarea TV a fost la un control de rutină, cu ecografii şi examene medicale amănunţite, mai ales că este într-o lună avansată a sarcinii şi urmează să nască în jurul datei de 19 mai.

Chit că a mai pus câteva kilograme, aşa cum i se întâmplă oricărei femei însărcinate, Simona Gherghe a radiat de fericire. A avut mereu un zâmbet larg pe chip, pe care nu şi l-a putut ascunde atunci când a plecat de la medic. Ea a fost îmbrăcată lejer, cu o rochie de culoare neagră care i-a lăsat umerii dezgoliţi şi i-a scos burtica proeminentă în evidenţă, dar şi cu încălţăminte sport. Vedeta a dat toate semnele că veştile primite în cabinetul medicului au fost unele cât se poate de bune. (CITEŞTE ŞI: SIMONA GHERGHE, APĂRATĂ DE SOŢ: “Mizerabili fără margini. Jignesc o femeie gravidă în luna a opta!”)

Pe 1 mai, Simona Gherghe a făcut publică o imagine pe contul ei de Facebook, în care se putea observa un frumos buchet de flori. Acesta s-a dovedit a fi buchetul de mireasă, pentru că ea şi Răzvan Săndulescu tocmai făcuseră pasul cel mare. Cei doi au mers în faţa ofiţerului stării civile, nimeni alta decât Gabriela Firea, acolo unde au spus fiecare câte un „Da!“ hotărât, iar Simona Gheorghe a devenit doamna Săndulescu (despre toate acestea îţi dădeam AICI mai multe detalii).

Simona Gherghe prezintă emisiunea „Acces direct” din 2010, iar la sfârşitul lunii martie a apărut în ultima ediţie a show-ului, înainte de a intra în concediul prenatal şi a fost înlocuită pe micul ecran de Mirela Boureanu Vaida.