Incredibil! Ce a făcut o tânără după ce a intrat într-un magazin fără mască de protecție. Și-a dat jos bikinii și…

Publicat: 19/05/2020 | 11:13
Incredibil! Ce a făcut o tânără după ce a intrat într-un magazin fără mască de protecție. Și-a dat jos bikinii și…

Măsurile de restricție impuse de criza coronavirusului au fost, pur și simplu, aduse la un cu totul alt nivel de o tânără care are aproape 5 milioane de fani pe Instagram.

Francia James – model Playboy – a intrat într-un magazin fără a avea mască de protecție numai că, sub ochii uimiți ai vânzătorului, a rezolvat problema într-un mod care nu i-ar fi trecut nimănui prin minte. ”Descurcăreața” a postat filmarea pe pagina ei de Instagram, iar fanii au fost, pur și simplu, înnebuniți.

Vă vine să credeți sa nu – iar dacă nu credeți, imaginile de mai jos sunt sugestive -, Francia James și-a ”confecționat” o mască de protecție din… perechea de chiloți. ”Ce părere aveți despre asta?, a întrebat Francia pe pagina sa de Instagram, spre deliciul fanilor.(CITEȘTE ȘI: ASTA SCHIMBĂ TOT! S-A AFLAT ADEVĂRUL DESPRE CORONAVIRUS)

Peste 1 milion de vizualizări în 24 de ore

Vânzătorul i-a recomandat frumoasei cliente să cumpere o mască de protecție, numai că frumoasa și senzuala Francia James nu s-a lăsat înduplecată.

Bineînțeles că filmarea respectivă a devenit virală, iar filmulețul a strâns – în doar 24 de ore – peste 1 milion de vizualizări. Evident, nu este cunoscută reacția pe care au avut-o, în fața unei asemenea… idei năstrușnice, reprezentanții ministerului Sănătății. (VEZI ȘI AICI: ȘASE ANGAJAȚI STB AU FOST CONFIRMAȚI CU NOUL CORONAVIRUS)

Citește și...