Inna, pictorial incendiar pe Instagram. Artista a renunțat la inhibiții, dar și la haine

Autor: A.N.
Publicat: 10/10/2019 | 18:22

Inna a realizat pictorial incendiar pe Instagram. Artista a renunțat la inhibiții, dar și la haine, iar fanii au fost extrem de încântați.

Inna a realizat un pictorial incendiar. Artista a renunțat la inhibiții, dar și la haine, iar fotografiile sunt de-a dreptul uluitoare. Îmbrăcată într-o geacă de piele, oversized, în lenjerie intimă și cu bustul acoperit cu mâinile sale, Inna a stârnit invidia femeilor și a pus pe jar toată suflarea masculină.

Ce-i drept, Inna are un corp fără cusur și nu se sfiește să-și arate formele de invidiat. (CITEȘTE ȘI: INNA, CE LOVITURĂ! 100.000 DE OAMENI, ÎN DELIR! MESAJUL ARTISTEI PENTRU FANII EI: ”LE TRANSMIT…” VIDEO)

Inna, pictorial incendiar

Inna poartă măsura 33,5 la picior

Inna este cunoscută pe întreg mapamondul. Mii de oameni îi fredonează melodiile și așteaptă, cu sufletul la gură, concertele ei. Puțini însă sunt cei care știu că artista se confruntă cu o ”mică” problemă. Inna poartă 33,5 la picior, iar majoritatea încălțămintei sale este făcută pe comandă.

Nu de alta, dar artistei îi este extrem de greu să își găsească încălțăminte pe placul ei, dar și pe… mărimea ei în magazine. (CITEȘTE ȘI: INNA, CE LOVITURĂ! 100.000 DE OAMENI, ÎN DELIR! MESAJUL ARTISTEI PENTRU FANII EI: ”LE TRANSMIT…” VIDEO)

”Are o fire pozitivă și este o persoană foarte puternică (atât psihic, dar și fizic, adică n-am văzut-o în toți acești ani nici măcar răcită), asta în ciuda dimensiunilor mici sau foarte mici pe care le are (dar în niște proporții perfecte): măsura ei reală la picior este 33,5! Până acum câțiva ani, Christian Louboutin îi făcea pantofii și cizmele pe comandă. Dar acesta e genul de lucru pe care nu îl știe nimeni, pentru că Alexandrei (așa cum îi spun cei apropiați) nu îi prea place să se laude. Nu că ar avea ceva împotrivă, dar nu îi vine natural să vorbească prea mult despre ea”, a mărturisit Roxana Voloșeniuc pentru Libertatea.

Citește și...