Înșelată de logodnic la ”Insula Iubirii”, o concurentă a ajuns de nerecunoscut! S-a operat la față și s-a cuplat cu un fost coleg

Publicat: 30/05/2019 | 09:22

După o experienţă care anul trecut i-a lăsat urme adânci în suflet, Alexandra de la ”Insula Iubirii” s-a transformat într-un alt om! ea a apelat la multe operații estetice, iar de șase luni trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un fost coleg de muncă. 

Înșelată anul trecut de fostul ei logodnic cu o ispită de la ”Insula Iubirii”, Alexandra a suferit mult și le-a declarat apropiaților că și-a pierdut încrederea în ea. Lucrurile au luat, în sfârșit, o turnură nouă în viața. Prima schimbare pe care și-a dorit-o a fost una fizică. Ea s-a pus pe slăbit și a recurs la mai multe operații estetice care acum o fac de nerecunoscut.

Iar în viața ei s-a mai întâmplat ceva bun. A descoperit că are sentimente față de un fost coleg de muncă, alături de care a început o relație frumoasă.

Acum 6 luni am găsit pe cineva și sunt foarte fericită, el are tot ce nu au 90% din bărbați:? respect, știe să fie atent cu o femeie, este foarte drăgăstos, este sincer și real. Unii m-au criticat, alții m-au felicitat….dar contează ce simt eu cu adevărat. O șansă reală nu i-aș mai da niciodată! (lui Aurel, n.r.). M-am convins de tot ce era de convins în emisiune și după. El nu era chiar așa alături de mine, era mai temperat, îl mai trăgeam de mânecuță… Cu actualul meu iubit..am fost colegi, am avut așa mici încercări, eram micuți. Ne cunoaștem de 11 ani, noi am tot vorbit ca prieteni și am zis să ne dăm o șansă. Mi-am făcut un trandafir pe spate pentru că de fiecare dată când ne vedem, îmi aduce câte un trandafir. Nu locuim împreună, urmează. Nu vreau să las timpul să treacă, pentru că e bine să faci cum simți. M-a lăsat cu cicatrici, dar actualul meu iubit m-a ajutat să trec peste și să am încredere” a spus Alexandra, la „Agenția VIP”.

Citește și...