Ion Cristoiu şi Rareş Bogdan, votaţi cei mai importanţi ziarişti în 2017

Publicat: 26/12/2017 | 15:04
Ion Cristoiu şi Rareş Bogdan, votaţi cei mai importanţi ziarişti în 2017

În urma unui sondaj realizat de Evenimentului zilei au fost desemnaţi cei mai importanţi ziarişti ai acestui an. Nu mai puţin de 11.000 de cititori au decis rezultatul. Pe podium s-au clasat: Ion Cristoiu, Rareş Bogdan şi Cristian Tudor Popescu.

Ion Cristoiu, fondatorul Evenimentului zilei, a strâns cele mai multe voturi, iar pe următoarele locuri s-au clasat Rareş Bogdan şi Cristian Tudor Popescu. În Top 5 s-au mai clasat Dan Andronic şi Mihai Gâdea, potrivit evz.ro.

Ion Cristoiu – 17.73%

Rareş Bogdan – 13.84%

Cristian Tudor Popescu – 13.17%

Dan Andronic – 12.14%

Mihai Gâdea – 10.00%

Potrivit sursei citată mai sus, au mai primit voturi Victor Ciutacu, Mircea Badea, Silviu Mănăstire, Sabin Orcan, Cornel Nistorescu, Simona Ionescu şi Mirel Curea.

La finalul lunii noiembrie, Ion Cristoiu, fondatorul Evenimentului zilei, şi Dan Andronic, actualul director al ziarului şi autorul dezvăluirilor care au cutremurat sistemul politic şi juridic al României, au fost prezenţi la Cluj, la Gala Premiilor Media de Excelenţă.

Moderatorul de la Realitatea TV este probabil unul dintre cei mai buni în domeniul său. Aceasta este concluzia care reiese din sondajul EVZ. Obiectivitatea, patosul şi stilul direct de abordare a oricărui subiect, indiferent cât ar fi de delicat, au făcut din Rareş Bogdan un om de televiziune foarte apreciat de români. Nu întâmplător, acesta are spaţiu dedicat şi în paginile Evenimentului zilei, în care publică editoriale la fel de vii cum sunt şi intervenţiile sale „pe sticlă”.

CTP, aşa cum mai este cunoscut ziaristul al cărui stil acid, abrupt şi fără menajamente este viral printre români, şi-a găsit locul în sondajul EVZ. Criticile solid argumentate la adresa puterii şi a opoziţiei deopotrivă, dar şi acel fel particular de a spune lucrurilor pe nume şi în editoriale, şi în apariţiile televizate, i-au adus locul 3 lui Cristian Tudor Popescu în clasamentul celor mai apreciaţi jurnalişti din România.

Citește și...