Jorge și-a împăcat soția după telenovela cu Miss România de la ”Fermă”!

Publicat: 15/05/2019 | 22:50

Celebrul cântăreț Jorge și-a împăcat soția după telenovela cu Miss România, de la emisiunea ”Ferma”!  (Cel mai bine platit job din București) După ce CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini incendiare cu artistul și Ioana Filimon, la malul mării, în vacanța de Paște, iată că acum avem dovada că Jorge a reușit să-i clarifice soției sale întreaga situație în care a fost surprins. 

Jorge, pe numele din buletin George Papagheorghe, a devenit ținta unor replici acide după ce a fost filmat dezbrăcat în cadă cu Ioana Filimon în timpul show-ului “Ferma”. Cei doi au făcut baie împreună și s-au atins fără rezerve, ba chiar Ioana l-a spălat pe artist pe cap în timp ce Jorge își ținea capul sprijinit… între picioarele brunetei.

Scena fierbinte și lipsită de inhibiții dintre Ioana Filimon și Jorge a născut însă și multe suspiciuni. Colac peste pupăză, după ce au ieșit din emisiunea de la PRO TV, CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe cei doi la malul mării, în faimosul club LOFT, în timp ce se distrau pe cinste. (CITEȘTE ȘI: JORGE A ”EVADAT” DE LA FERMĂ, IAR NOI AVEM PRIMELE IMAGINI)

Unde mai pui că la masă nu se aflau nici soția lui Jorge și nici iubitul Ioanei. Atunci, cei doi au dat frâu liber distracției și dansurilor fără să le pese că ar putea da de bănuit partenerilor lor de viață. Ei bine, acum, la mai bine de o lună de la mica escapadă, avem dovada că Jorge și-a împăcat soția. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)

Nimic nu le-a zdruncinat relația

CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Jorge și soția lui în parcarea unui mall din Capitală. Cei doi au mers să facă diverse cumpărături. Jorge era îmbrăcat casual, într-o ținută all-black, iar Ramona Prodea a optat pentru o ținută formată dintr-o pereche de pantaloni albi, o bluză cu nasturi, în aceeași nuanță, pantofi cu imprimeu de leopard și o geantă chic.

Cei doi erau nerăbdători să colinde magazinele și nimic nu părea să le fi ”zdruncinat” relația. (VEZI ȘI: JORGE & CLAUDIA S-AU ÎMPĂCAT DUPĂ SCANDALUL DE LA ”FERMĂ”, IAR NOI AVEM DOVADA!)

Jorge și soția lui, în parcarea unui mall din Capitală

Jorge și Ramona s-au căsătorit în 2013

În 2013, cântăreţul s-a recăsătorit cu Ramona Prodea. Soţii Papagheorghe s-au cunoscut la teatru: el era pe scenă, iar ea venise să îşi aştepte o prietenă, aflată şi ea la repetiţiile aceleiaşi piese. Ulterior s-au revăzut, după o lungă perioadă de timp, la o întâlnire de afaceri. Și de atunci au fost de nedespărţit.(NU RATA: JORGE, RĂPUS DE DORUL FIICEI SALE CARE S-A MUTAT ÎN AMERICA)

Jorge are o fetiță din căsnicia cu Alina Laufer, de care a divorțat în 2012. La rândul ei, Ramona Prodea are o fată dintr-o relație anterioară. Iar pe 28 martie 2017, actuala soție a artistului i-a dăruit acestuia un băiețel.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...