Lino, un iubit drăgăstos și răbdător! Gestul făcut de “fiul adoptiv” al lui Alex Velea față de partenera lui la Untold

Publicat: 04/08/2018 | 20:13

Se vede că Lino este “băiatul adoptiv” al lui Alex Velea, pentru că tânărul artist se comportă ca un adevărat gentleman cu iubita lui! Cântărețul a fost surprins în această seară în ipostaze care demonstrează acest lucru. El și Andra Ghinea se numără printre vedetele care se vor distra pentru a treia noapte consecutiv la Untold Festival. (Vezi AICI Cum a fost în a doua zi de Untold)

Lino, atent cu iubita lui la Untold Festival

Sunt puțin bărbații care se transformă în fotograf pentru partenerele lor. Ei bine, Lino se numără printre excepții, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are dovezile clare. El a fost surprins cu puțin timp înainte de lăsarea întunericului în timp ce îi făcea poze iubitei sale la Untold. Andra Ghinea era îmbrăcată într-un costum asemenea celui pe care îl poartă piloții, doar că avea decolteu într-o parte. Acesta a fost accesorizat cu o curea, iar în picioare avea bocanci.

Frumoasa tânără a postat pe contul ei de Instagram un video scurt pe care l-a făcut în mașină. După cum puteți observa în imaginea de mai jos, outfit-ul iubitei lui Lino e decoltat în zona sânilor.

Lino și Andra Ghinea. Sursa foto: Instagram

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. El nu este singurul „fiu” adoptiv al lui Alex Velea. „Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.

Citește și...