Lovitură pentru Lidia Buble! Fanii o critică pentru ținutele mult prea excentrice: „Porți haine demodate și te-ai prostit”. Răspunsul uluitor al artistei

Autor: Daria Popa
Publicat: 28/05/2020 | 16:43
Lovitură pentru Lidia Buble! Fanii o critică pentru ținutele mult prea excentrice: „Porți haine demodate și te-ai prostit”. Răspunsul uluitor al artistei

Lidia Buble este, de departe, una dintre cele mai controversate prezențe din showbizul românesc. Artista a avut parte în ultima perioadă de transformări inedite de stil și a trecut de la o imagine feminină, la una mai masculină. Acest lucru a împărțit fanii vedetei în două tabere: cei care sunt de acord cu stilul său actual și cei care o critică. 

Pe contul său de Instagram, Lidia Buble a primit, de curând, o critică din partea unei internaute, după ce a postat un scurt video în care poartă un costum de culoare bej, extrem de masculin și de larg, care nu-i pune deloc formele în evidență. Pe sub sacoul deschis, Lidia Buble a îmbrăcat o bustieră albă, în ton cu partea din talie a pantalonilor, care era tot albă.

NU RATA – LIDIA BUBLE ȘI-A ETALAT FORMELE LA SOARE, IAR INTERNAUȚII AU REACȚIONAT: ”CUM ERA VORBA AIA…”

„Fără hate! Ceea ce voi spune nu va fi hate, dar porți haine demodate care nu au stil și te-ai prostit” i-a scris internauta, într-un comentariu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Morn’ INSTRAGRAM? #laluna

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble) pe

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lidia Buble i-a răspuns acesteia într-un mod în care i-a arătat că nu-i pasă deloc de părerea ei. „tzukiii ???” a scris Lidia Buble, în comentariu.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?

Lidia Buble și Răzvan Simion își dezamăgesc fanii în utima perioadă. Cuplul care poate fi considerat stabil datorită anilor de relație, se pare că se îndreaptă spre separare, mai mult decât spre o căsătorie.

CITEȘTE ȘI – LIDIA BUBLE, APARIȚIE INCITANTĂ ÎN APA MĂRII, LA LUMINA LUNII! DETALIUL INESTETIC DIN ZONA INTIMĂ CARE A ATRAS ATENȚIA PE INSTAGRAM

Detaliul cel mai nou cu privirea la posibila despărțire dintre cele două vedete este că aceștia nu mai au nicio legătură unul cu celălalt în online. Lidia și Răzvan nu doar că nu au mai postat nicio fotografie împreună în media de ceva vreme, dar nici măcar nu se mai urmăresc unul pe celălalt pe conturile de socializare.