Acasă » Vedete » Magistraţii i-au dat câştig de cauză lui Silvestru, în scandalul cu Diana Şoşoacă! L-a acuzat de violenţă şi a transmis dovezi

Magistraţii i-au dat câştig de cauză lui Silvestru, în scandalul cu Diana Şoşoacă! L-a acuzat de violenţă şi a transmis dovezi

De: Anca Chihaie 09/04/2024 | 11:40
Magistraţii i-au dat câştig de cauză lui Silvestru, în scandalul cu Diana Şoşoacă! L-a acuzat de violenţă şi a transmis dovezi
Diana Șoșoacă / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Soțul Dianei Șoșoacă, Silvestru, a scăpat de ordinul de restricție impus de fosta parteneră. Senatoarea l-a acuzat pe acesta de auz psihic și fizic, iar acum Judecătoria Sectorului 2 a admis contestația soțului. 

Silvestru Șoșoacă a reușit să scape de brățara de supraveghere și de ordinul de protecție provizoriu după ce Judecătoria Sectorului 2 a admis contestația acestuia la sfârșitul săptămânii trecute. În plus, motivarea instanței a dezvăluit detalii despre scandalul dintre cei doi soți. Iată ce se arată în motivația instanței!

Citește și: DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE CANCAN.RO ARUNCĂ ÎN AER RELAȚIA DINTRE DIANA ȘOȘOACĂ ȘI PRESUPUSA AMANTĂ A LUI SILVESTRU ȘOȘOACĂ: ”GRASĂ, 136 KG ÎN VIU”

Silvestru a câștigat procesul cu Diana Șoșoacă

Conform mărturiei fiului senatoarei, presupusa agresiune la care Diana Șoșoacă ar fi fost supusă de către soțul ei s-ar fi întâmplat în decembrie 2023. Potrivit relatărilor, Silvestru ar fi lovit-o cu pumnul în spate și ar fi îmbrâncit-o. În sprijinul acestor afirmații, Diana Șoșoacă a prezentat în instanță fotografii care arată mai multe semne vizibile pe corpul ei.

Magistrații au analizat probele pe care senatoarea le-a depus la dosar și au spus că aceata „nu resimte o reală stare de temere față de contestator, instigându-l să continue să îi adreseze cuvinte injurioase, ridicând la rândul său vocea și folosind cuvinte jignitoare similare”.

”Înscrisurile ce au stat la baza emiterii ordinului nu probează actele de violenţă pretinse de intimată. În privinţa fotografiilor depuse de intimată, instanţa constată că acestea nu sunt datate, intimata nu a fost în măsură să indice data aproximativă şi contextul în care a avut loc incidentul ce s-ar fi soldat cu echimozele vizibile în fotografii, iar fotografiile în sine nu probează că echimozele ar fi fost cauzate de contestator”, au mai spus magistrații.

Judecătorii subliniază că „nu orice formă de violență exercitată de un membru de familie justifică emiterea unui ordin de protecție”. Instanța precizează că violența trebuie să fie de o anumită gravitate și să vizeze viața, integritatea fizică sau psihică. De asemenea, pericolul trebuie să fie iminent și concret, ceea ce înseamnă că un ordin de protecție nu poate fi emis în luna aprilie 2024 pentru presupusele acte de violență petrecute în decembrie 2023.

Nici plângerea penală depusă de Diana Șoșoacă nu a fost suficientă pentru ca judecătorii să mențină ordinul de protecție împotriva lui Silvestru Șoșoacă.

„Este adevărat că la nivelul Secţiei 6 Poliţiei s-a înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, însă înregistrarea unui dosar penal sub acest aspect nu face dovada existenţei unui act de violenţă recent care să sugereze o stare de pericol iminent necesar a fi reţinută pentru emiterea ordinului provizoriu de protecţie.

Dacă intimata ne este mulțumită de conținutul mesajelor postate de contesatator ori de subiectele abordate în timpul emisiunilor, această nemulțumire nu poate constitui în sine o bază pentru emiterea unui ordin provizoriu de protecție, ținând eventual de o răspundere civilă delictuală pentru afectarea imaginii”, au mai spus magistrații.

Diana Șoșoacă a divorțat de Silvestru pentru că o „hărțuia”

Diana Șoșoacă a solicitat un ordin de protecție, afirmând că în data de 3 aprilie 2024, soțul ei a angajat pe cineva să o urmărească la biroul avocatului, așteptând-o cu telefonul înregistrând și hărțuind-o. Ea a dezvăluit că este victima unor violențe psihice, cibernetice și a unui abuz emoțional specific relațiilor ce pot duce la abuz psihic.

Diana Șoșoacă l-a acuzat pe soțul ei de „injurii, insulte, critici constante, amenințări cu rănirea copiilor sau altor membri ai familiei, insistența de a ști în fiecare minut unde se află partenerul, umilire, gelozie, tentativa de a controla aspectul fizic al partenerului, etc.”

Aceste comportamente au generat stări de rușine, teamă, disperare, confuzie și, pe termen lung, modificări ale stării de spirit, dificultăți de concentrare, tensiune musculară, insomnie și anxietate. De asemenea, l-a acuzat pe soțul ei că i-a trimis mesaje amenințătoare cu dezvăluirea unor informații compromițătoare.

”Din cauza neînţelegerilor apărute în familie, şantajelor, ameninţărilor, violenţelor fizice şi verbale, insultelor asupra sa şi a copiilor, susţinând că din acel moment contestatorul comite zi de zi acte de violenţă verbală şi psihologică, socială, spirituală şi cibernetică asupra sa şi a copiilor săi pe toate canalele TV, presă scrisă, reţele sociale, cu scopul de a o denigra şi a o defăima, afirmând totodată în data de 01.04.2024 pe un post de televiziune că planul său este să o supună măsurii internării medicale nevoluntare”, a mai spus senatoarea.

Citește și: CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CASA CUPLULUI ȘOȘOACĂ? SILVESTRU A RĂBUFNIT DUPĂ ULTIMUL SCANDAL CU SOȚIA SA: „S-A SCHIMBAT. DIN PĂCATE, NU ÎN BINE”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Anca-Maria Chihaie a terminat studiile la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității de Vest din Timișoara. A făcut practică în presă scrisă, radio și TV și citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Lapte cu sodă caustică și peroxid de hidrogen. Producătorii mascau produsele stricate
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...