Mama Luizei Melencu, în culmea disperării: ”Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul!”

Autor: A.N.
Publicat: 02/10/2019 | 16:28
Mama Luizei Melencu, în culmea disperării: ”Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul!”

Mama Luizei Melencu a ajuns în culmea disperării. Femeia vrea, cu orice preț, să-și strângă fata în brațe.

Monica Melencu are de plătit 5.000 de lei, după ce a refuzat să meargă să i se ridice probe ADN, pentru ancheta condusă de FBI. Însă, cel mai mult, o doare faptul că nu poate să-și strângă fata la piept. (VEZI ȘI: DETALIUL ÎNFIORĂTOR NEOBSERVAT DE NIMENI! CE A APĂRUT PE FRUNTEA LUI GHEORGHE DINCĂ)

„Uitați-vă în ce hal am ajuns, ca pare vătămată! Uitați-vă în ce hal am ajuns! O să mă arunc în fața mașinii pentru treaba asta. Nu e vorba de bani! Cineva nu ne caută copiii, vor să ni-i ia numai morți! Deci, nu mai pot, disper! Credeți-mă, că mă arunc în fața mașinii. Să-mi aducă copilul! Nu vreau nimic de la țara asta, îmi vreau copilul, atât vreau! E posibil așa ceva? Să intri, să nu primești nicio explicație? Am luat această amendă pentru că nimeni nu ne-a explicat!”, și-a strigat durerea Monica Melencu, la RomâniaTV.

Dezvăluiri halucinante despre rețeaua de proxenetism a lui Dincă

În urmă cu 13 ani, într-o noapte, Gheorghe Dincă ar fi strigat către o fată să coboare pentru că nu produce nimic. Femeia, care a fost martoră, povestește că totul s-a întâmplat într-un apartament din blocul unde ea locuiește în Italia. Potrivit spuselor acesteia, Gheorghe Dincă și fiul său ar fi obligat mai multe tinere românce să se prostitueze. (CITEȘTE ȘI: POLIȚIA CARACAL ARE UN NOU ȘEF, DUPĂ TREI LUNI DE LA DISPARIȚIA ALEXANDREI MĂCEȘANU)

Femeia a încercat, la un moment dat, să o ajute pe una dintre fete și așa a aflat că multe dintre ele au fost păcălite să plece din țară, sub diverse motive.

“Era Dincă, în bermude, în cămaşă, tot în dungi din astea, şi băiatul lui la poartă, suna. La ora aia, nu a ieşit nimeni, dar el striga: “Ieşi, afară! Claudia, ieşi afară că am venit să te luăm, că nu produci nimic aici. Trebuie să te ducem în altă parte.” Într-o seară liniştită, eu am parcat scooter-ul, în stânga blocului, sub geamul meu (n.r. în Italia, lângă Vicenza). Era o maşină… (n.r. combi) sub pom, în faţa magazinului şi un om înalt, avea aşa…

Hai să zic, dar nu avea 100 de kilograme tipul, că nu avea. Nu am ştiut de ce văd o maşină, în faţa blocului la noi (n.r. în Italia, lângă Vicenza), de Olt. Pentru că atunci nu veneau maşinile cum vin acum şi mie mi s-a părut straniu să văd o maşină de România şi olteni, pentru că eram doar bihoreni şi maramureşeni noi, în scările alea. La ora aia, nu a ieşit nimeni, dar el striga: “Ieşi, afară! Claudia, ieşi afară, că am venit să te luăm, că nu produci nimic aici! Trebuie să te ducem în altă parte!

“El (n.r. Dani, fiul lui Gheorghe Dincă) nu se lăsa: “Claudia, ieşi afară!” Şi a zis: “Îţi iau capul, ţi-l fac trofeu! Mă duc la maică-ta, mă duc la taică-tău, eşti la mâna mea, să vezi ce păţeşti!” Taică-su (n.r. Gheorghe Dincă) atunci l-a strigat: “Dani, vino, nu mai facem nimic, că venim în altă zi!” Cinci erau, cinci fete într-un mini apartament. Toate românce! Una, ştiu că mi-a zis atunci că e din Focşani, că ne-am întânit la terenurile de tenis”, a povestit femeia, la Acces Direct.

Citește și...