Mămicile vor primi mai mulți bani pentru creșterea copilului! Cine se încadrează pentru suplimentul de indemnizație

Publicat: 14/09/2018 | 14:27

Veniturile obtinute din drepturile de proprietate intelectuala vor fi incluse in categoria sumelor care se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

Remediem astazi o scapare din legislatie, astfel incat persoanele care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala sa beneficieze de indemnizatii pentru cresterea copilului pe masura veniturilor realizate. Asadar, armonizam prevederile Codului fiscal cu cele referitoare la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, astfel incat nimeni sa nu aiba de suferit. Prin completarea legislatiei vom introduce si veniturile obtinute din proprietate intelectuala in categoria sumelor care se iau in considerare la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, a precizat Viorica Dăncilă.

Cine este personajul cu indemnizaţie de 40.963 lei pe lună!

Un magistrat are cea mai mare pensie de serviciu din România. Acesta încasează lunar 40.963 lei. Aproape 38.000 lei din valoarea pensiei încasate de magistrat e suportată însă de la bugetul de stat, alimentat din taxele plătite obligatoriu de fiecare român şi firmă din această ţară.

De fapt, pensionarului de lux i se cuvine exclusiv în baza contribuţiei la bugetul asigurărilor sociale o pensie lunară de nici 3.200 lei, arată Digi24

Un magistrat primeşte cea mai mare pensie de serviciu din România. Lunar, acesta încasează o pensie de serviciu în valoare de 40.963 lei. Românul încasează pensie din 1 iulie 2005, ne-au mai spus oficialii Casei Naţionale de Pensii.