Mega-scandal la Antena 1! Este vorba despre show-ul Insula Iubirii

Publicat: 13/05/2019 | 14:51

Show-ul „Insula iubirii” a început de puțin timp, însă controversele nu s-au lăsat deloc așteptate. S-a declanșat un mega-scandal la Antena, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă despre ce este vorba.

Prezenţa pe insulã a cuplului Aurel şi Diana şi a ispitelor cu care cei doi au picat deja testul în urmã cu un an genereazã, indiferent de situaţia în care cei implicaţi interacţioneazã, tensiune şi o stare la limita conflictului. Se va întâmpla şi în aceastã searã când, în loc sã se bucure de activitatea pusã la cale de insulã pentru a se relaxa, o ieşire cu jetsky-urile, Aurel nu face decât sã îşi concentreze atenţia asupra Mariei.

Dacã pentru restul bãrbaţilor aflaţi pe insulã, activitatea a presupus adrenalinã şi entuziasm necenzurat, pentru Aurel, toate acestea s-au transformat treptat în agitaţie. O agitaţie pe care nu a reuşit sã şi-o ascundã în faţa camerei şi care are ca sursã principalã subiectul atenţiei lui – femeia pentru care în urmã cu un an, în acelaşi loc, dezvoltase o pasiune fulgerãtoare, pâna în pragul îndrãgostirii, dar care acum se aflã în centrul atenţiei unui alt bãrbat.

De cealaltã parte, Maria, cãci despre ea este vorba, conştientã cã zvonul lansat de Aurel, şi anume cã între ei doi ar fi existat relaţii intime, îi atacã atât onoarea, cât şi credibilitatea, doreşte sã clarifice problemele dintre ei, mai ales cã Aurel începe sã dea deja primele semne de invidie la adresa lui Adrian.

Adicã eu mã duc sã îţi iau ţie o sutã de trandafiri, n-am luat nimãnui în viaţa mea aşa, şi tu pleci?”, îi va reproşa Aurel Mariei, însã aceasta nu se va sfii sã lãmureascã lucrurile: „De ce ai spus lucrul ãsta despre mine?”.

Cum îşi va justifica Aurel zvonul pe care l-a propagat timp de un an, aventura de care nu a avut parte, telespectatorii vor putea afla luni searã, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și...