Acasă » LIFE STYLE » Mesaje de La Mulți Ani pentru cei dragi. Mesaje creative pe care să le trimiți sărbătoriților de ziua lor de naștere

Mesaje de La Mulți Ani pentru cei dragi. Mesaje creative pe care să le trimiți sărbătoriților de ziua lor de naștere

De: Valentina Ene 08/12/2022 | 12:59
Mesaje de La Mulți Ani pentru cei dragi. Mesaje creative pe care să le trimiți sărbătoriților de ziua lor de naștere
Imagine reprezentativă. Foto: Pexels.com

Zilele de naștere sunt printre cele mai importante evenimente din viața oricărei persoane, tocmai de aceea este important să le celebrăm așa cum se cuvine. De multe ori poate fi destul de greu să te gândești la mesajul potrivit de „La mulți ani!”, tocmai de aceea ți-am pregătit o listă cu cele mai apreciate și creative texte pe care le poți trimite celor dragi.

Multe persoane ajung să se întrebe care sunt mesajele potrivite pentru cei dragi, mai ales în momentul în care aceștia urmează să își serbeze ziua de naștere. Poate fi destul de greu să îți exprimi prin cuvinte iubirea și aprecierea față de oamenii din jurul tău, motiv pentru care în acest articol vei putea descoperi câteva idei care îți vor putea fi de folos pe viitor.

VEZI ȘI: SFÂNTUL NICOLAE 2022. CUI TREBUI SĂ UREZI ,,LA MULȚI ANI!”, CU OCAZIA SĂRBĂTORII DIN 6 DECEMBRIE

Urări de „La mulți ani!” pentru cei dragi

Mesaje pentru mamă

Cel mai greu este să îți găsești cuvintele în momentul în care vine vorba de propia mamă, deoarece nu vei reuși să cuprinzi niciodată într-un mesaj toată iubirea și recunoștința pe care o simți pentru aceasta. Mesajele de mai jos te vor putea inspira să creezi cea mai spectaculoasă urare pentru cea care ți-a dat viață.

  • Cuvântul „mama” sună atât de plăcut și gingaș din gura fiecărui copil. Ești raza mea de lumină, care, din copilărie, mi-a arătat calea cea dreaptă, m-a scutit de necazuri, m-a ajutat să trăiesc cu demnitate. Îți datorez totul ce am! O zi de naștere fericită!
  • La mulți ani, cea mai dragă femeie din lume! Îți sărut mâinile pentru că nu le-ai jelit, ridicându-mă în picioare. Mă închin la picioarele tale, pentru că m-ai purtat în copilărie în brațe. Te cuprind strâns pentru că nu ai fost zgârcită la bunătate și afecțiune!
  • Dragă mămică! Astăzi este un motiv perfect pentru a-ți spune cât de importantă ești pentru mine și cât de tare te iubesc. Să fii înconjurată numai de oameni apropiați și dragi, care să-ți umple viața cu sentimente calde. Îți doresc fericire și sănătate – singurele care îți vor aduce în casă bunăstarea.
  • Mamă, să ai o viață bogată, plină de tornade de dragoste, cutremure de fericire și uragane de succes!
  • Dragă mamă! La mulți ani! Lasă razele calde ale soarelui să-ți încălzească mâinile, zâmbetul tău să ne bucure ochii, iar norocul să-ți surâdă oriunde. Te iubesc!

Mesaje pentru tată

Tații sunt, de obicei, cei care oferă stabilitate și încredere unei familii, tocmai de aceea este important să fie celebrați așa cum se cuvine. Un mesaj potrivit trimis din suflet îi poate oferi celui care a avut grijă de familia sa cea mai frumoasă amintire.

  • Dragă tată! Vreau să îți urez ca viața să nu se termine niciodată și în cale să nu întâlnești nenorociri, tristeți, ci doar oameni buni gata să îți sară în ajutor! Îți mai doresc mulți prieteni buni, succese, sănătate și zile cu soare!
  • La mulți ani, tată! Tu ești cel care, în copilărie, mi-a explicat ce înseamnă „bine” și ce înseamnă „rău”, tu mi-ai arătat cum trebuie să lupți pentru visele tale și m-ai învățat să nu renunț. Astăzi vreau să îți urez, tată, mulți ani de viață interesantă, bună, fericită, fără griji și zile plictisitoare. Sănătate, lumină în suflet, mai ceva decât cea a soarelui și succes mare cât întreg globul pământesc.
  • Tată, te felicit din suflet cu ocazia zilei de naștere! La fel cum Universul nu are sfârșit, așa nu are limite respectul meu și recunoștința pentru bunătatea ta, susținerea ta și înțelegerea. Îți doresc fericire la fel de nemărginită, prosperitate și cel mai important, sănătate.
  • La mulți ani, tăticule. Te iubesc enorm și mă mândresc cu tine. Astăzi, îți doresc sănătate, pace, fericire, bunăstare și succes în toate. Fie ca în viață să nu ai motive de tristețe și dezamăgiri, iar fiecare zi să fie norocoasă și fericită.
  • Dragă tăticule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Știu că în clipe grele pot să contez pe ajutorul tău! Tu te bucuri de succesele mele și eu îți promit că nu te voi dezamăgi! La mulți ani!
Urări de „La mulți ani!”. Foto: Facebook

Mesaje pentru soră

Surorile sunt o parte esențială din viața oricărei persoane, iar o relație atât de frumoasă nu poate fi dată uitării. De fiecare dată când vine vorba de ziua de naștere a surorii tale, asigură-te că îi oferi acesteia un mesaj frumos care să îi însenineze ziua.

  • Iubita mea soră, îți doresc să nu numeri anii, pentru că sufletul rămâne mereu tânăr, să nu regreți ceea ce a trecut, pentru că există multe lucruri interesante înainte, să nu te temi de nou, pentru că riscul este o cauză nobilă!
  • Scumpa mea soră! Îți doresc mult noroc în toate eforturile tale, iar perseverența să te ajute să duci toate lucrurile până la bun final. Cu dragoste pentru tine, de la sora ta.
  • Soră, draga mea, îți doresc o aniversare fericită! Lasă totul să funcționeze exact așa cum ți-ai propus. Îți doresc ca viața ta să nu fie plictisitoare, iar surprizele să fie plăcute și să-ți aducă beneficii!
  • După părinți, ești persoana mea cea mai apropiată și mai dragă! Îți urez la mulți ani! De multe ori ne-am certat cu tine în copilărie, nu ne puteam înțelege și nu puteam multe împărtăși. Dar totuși sunt mândră de tine, scumpa mea! Fii fericită nu numai astăzi, ci întotdeauna!
  • La mulți ani frumoasei mele surori! Îți doresc prosperitate, avansare în carieră și perspective bune. Îi doresc creierului tău să genereze noi idei creative, iar mâinile să le întruchipeze. Să ai un scop și să mergi mereu către visele tale.
Tort aniversar. Foto: Pexels.com

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE MESAJE, SMS-URI ȘI URĂRI DEOSEBITE DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. LA MULŢI ANI, ÎN IMAGINI. FOTO

Mesaje pentru frate

Frații sunt adesea persoanele pe care te bazezi în momentul în care ai probleme, deoarece aceștia vor face tot posibilul pentru a-ți da o mână de ajutor. O urare de „La mulți ani!” diferită îi va face pe aceștia să se simtă de-a dreptul speciali.

  • Fratele meu, te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc sănătate, noroc, succes, înțelegere. Să fii mereu cu spirit puternic, rezistent la încercările vieții, fidel principiilor tale. Fii iubit de familia ta și realizează întotdeauna obiectivele propuse. La mulți ani!
  • Scumpul meu frate, primește felicitările mele cu ziua de naștere. Vreau, să fii fericit și o persoană de succes. Fie ca norocul să-ți zâmbească și să-ți dea din ochi. Lucrul în mâinile tale să fie cu spor, iar cariera să crească rapid. Fie ca cele mai frumoase fete să te admire, iar inima să ți-o dăruiască unica. Îți doresc ceea ce e mai presus, luminos și strălucitor.
  • Frate, te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc, multă-multă de fericire, noroc, gânduri și idei strălucitoare, bun simț și putere. Vreau să îmbrățișez, să cucerești necunoscutul, întotdeauna să stai în fața triumfului și să nu renunți la visul tău mare. Fii cu adevărat fericit!
  • Dragul meu frate, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, bunăstare, noroc, mult optimism și emoții pozitive. Fie ca drumul prin viață să-ți fie ușor, plin de pasiune. Să ai mereu alături femeia iubită, iar prietenii buni să nu te lase niciodată.
  • Te felicit cu ocazia zilei de naștere, scumpul meu frate! Îți doresc să cunoști succesul exact în domeniul care îți este pe plac. Îți doresc sănătate, forță, răbdare, perseverență, noroc, încredere, dispoziție bună, planuri grandioase și drumuri ușoare către realizarea lor.

Mesaje pentru iubit

În cea mai frumoasă zi din an este important să îi oferi iubitului tău un mesaj care să îl țină minte până anul următor. Fă-l să zâmbească și să se simtă special cu unul din textele pe care ți le-am pregătit mai jos:

  • La mulți ani, dragule! Mă bucur atât de mult că suntem împreună și că reușim să clădim amândoi lucruri atât de frumoase. Să-mi fii în continuare sănătos, zâmbitor și optimist! M-ai făcut să zâmbesc, eu te voi face fericit, m-ai făcut să am încredere în mine, eu îți voi fi alături în orice moment, m-ai făcut să iubesc, iar eu îți promit că te voi iubi mai mult!
  • Îmi oferi amintiri unice și de neuitat, fiecare clipă alături de tine este încărcată de emoție, iar cuvintele sunt prea sărace pentru a îmi exprima dragostea față de tine. La mulți ani, dragul meu! Îți doresc multă sănătate și să ai parte de tot ce îți dorești!
  • De ziua ta vreau să te învălui în sărutări și să îți mulțumesc că exiști. Vreau să știi cât de important ești pentru mine și cât mă faci de fericită. La mulți ani fericiți, scumpul meu!
  • Brațele tale sunt precum casa mea, locul în care îmi găsesc liniștea sufletească și puterea. Tu mă completezi. La mulți ani, dragul meu!
  • La mulți ani! În fiecare zi vreau să-ți văd zâmbetul, să-ți simt tandrețea atingerii, să-ți admir profunzimea ochilor și să înțeleg că dragostea mea este reciprocă! Te iubesc până la infinit!

Mesaje pentru iubită

Dacă am vorbit despre mesajele potrivite pentru iubit, atunci este necesar să le amintim și pe cele perfecte pentru iubită. Deși femeile apreciază creativitatea și originalitatea, uneori pot fi impresionate și cu un mesaj scris de altcineva.

  • Iubita mea, te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc mereu să zâmbești, bucuria să fie mereu prezentă în viața ta, iar fericirea să fie reală și una pentru noi amândoi.
  • Draga mea, tu ești cea mai minunată femeie din lume! Nimeni n-ar îndrăzni să concureze cu tine în frumusețe și nici în inteligență. Îți doresc sănătate, fericire, lumea să te admire de departe și în tăcere, iar eu promit să nu fiu gelos. Te iubesc!
  • Draga mea, de ziua ta de naștere, îți doresc să poți zbura precum un fluture liber, să te poți bucura de fiecare zi, să înflorești și să fii inspirată, să visezi și să creezi, iar eu voi fi mereu alături să te iubesc și să-ți împlinesc toate dorințele.
  • La mulți ani! Draga mea, lasă razele de bucurie să pătrundă în casa ta, melodia fericirii să răsune în viața ta, iar lumina zâmbetului tău să-ți ghideze calea spre succes. Te iubesc!
  • De ziua ta, viața să-ți aducă numai bucurie, ca să tot înflorești și înflorești! Tu ești întreaga mea lume, am nevoie de tine precum de aer, tu ești sensul meu! Te iubesc atât de mult, draga mea, încât sunt gata să-ți dau toată viața! Tu ești paradisul meu.

Mesaj pentru prieteni

Prietenii sunt persoanele care te fac mereu să zâmbești atunci când ești trist și sunt alături de tine atât în zilele bune, cât și în cele mai puțin bune, tocmai de aceea este important să nu uiți de ziua lor de naștere. În continuare îți vom prezenta câteva mesaje cu care nu vei putea greș vreodată.

  • În această zi deosebită, prietene, îți doresc să mergi mereu prin viață cu zâmbetul pe buze și dispoziție bună. Lasă fericirea să te acopere ca un val! Atingeți toate obiectivele și urcă pe scara carierei. Şi fie ca prietenia noastră să devină mai puternică în fiecare an. La mulţi ani!
  • Îţi doresc ca această zi să fie minunată și de neuitat, ca și zilele următoare. Fii fericit, prietene. La mulţi ani!
  • Scumpule prieten! În această zi fericită îți doresc prieteni loiali, dragoste ca în filme, sănătate puternică cea a eroilor, mulți bani ca Bill Gates, zile luminoase, însorite și cer senin deasupra capului, ca pe litoralul mării, în general, fericire infinită!
  • Când se spune umărul sigur al unui prieten, primul care îmi vine în gând ești tu. Cu tine pot plânge și râde, să împărtășesc cele mai intime trăiri și să primesc sfaturi, demne de un expert. Deci primește de ziua ta felicitările mele modeste. Fie ca viața ta să fie plină de momente strălucitoare, fie ca persoanele apropiate să te aprecieze și să te iubească, fie ca norocul niciodată să nu plece. La mulți ani!
  • Te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai noroc în toate, iar orice faci să fie condamnat la succes. Îți doresc să fii susținut mereu de prieteni, să fii iubit de familie, iar în carieră să ai numai realizări. La mulți ani!
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet