Mesajul emoționant al fiului lui Constantin Nourescu, după moartea tatălui său! ”A petrecut mai mult timp cu el…”

Publicat: 07/03/2019 | 12:20

Sportul românesc este în doliu după ce Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de atletism din România, s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani.(CITEȘTE ȘI: FIUL LUI DAN BITTMAN, ANCHETAT DE PROCURORII DE LA ”CRIMĂ ORGANIZATĂ” ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE DROGURI!)

 În urmă cu puțin timp, Andrei Nourescu, fiul regretatului antrenor, a postat un mesaj  emoționant pe un site de socializare.(NU RATA, AICI: S-A CONFIRMAT CEA MAI NEAGRĂ TEMERE… UNUL DINTRE CEI MAI CUNOSCUȚI ACTORI DE FILME PENTRU ADULȚI A FOST DEPISTAT CU HIV! EL A ”LUCRAT” ȘI CU ROMÂNCE CELEBRE…)

 ”E cronometrul lui. A petrecut mai mult timp cu el, decât cu mine sau cu mama mea. A fost viața lui… Și i-a adus titluri si medalii olimpice și mondiale. A plecat cu el la piept, pentru că-i trebuie… Precis va antrena îngeri…”, a scris Andrei Nourescu.

Mesajul emoționant al lui Andrei Nourescu

Anunțul cutremurător privind trecerea în neființă a acestuia a fost confirmată de Ministerul Tineretului și Sportului, printr-o postare făcută pe Facebook.

”Ministrul Tineretului și Sportului și echipa MTS deplâng dispariția antrenorului emerit Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrați și mai longevivi tehnicieni din atletismul românesc.   A lucrat vreme de un sfert de secol în clădirea noastră de pe Vasile Conta, care a fost ca a doua lui casă și a obținut în cariera sa de antrenor cele mai importante succese posibile în sport: medalia olimpică de aur și titlul de campion mondial. Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul publicat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Constantin Nourescu a fost antrenorul lotului de atletism al Românei, dar a pregătit și lotul Tunisiei, reușind să aducă medalii importante ambelor țări. Printre ele se numără titlul de vicecampioană mondială al Violetei Beclea-Szekely. Constantin Nourescu este tatăl jurnalistului Andrei Nourescu.

Citește și...