Mesajul Simonei Gherghe pe Facebook și răspunsul dat chiar de… Gabriela Firea: ”Al naibii de greu!”

Publicat: 31/05/2019 | 08:17
Mesajul Simonei Gherghe pe Facebook și răspunsul dat chiar de… Gabriela Firea: ”Al naibii de greu!”

Simona Gherghe tocmai a devenit mama pentru a doua oară și este tare fericită, acum, după ce mare parte din problem, au trecut. Ea a scris pe pagina sa de socializare câteva rânduri adresate femeilor care se pregătesc să devină mame.

”E frumos? Putin spus. E minunat! E greu? Al naibii de greu. Scriu randurile astea, pentru femeile care se pregatesc sa fie mame si pentru cele ca mine, lauze. As fi putut sa las la descriere doar partea cu minunatul, dar nu vreau sa cosmetizez nimic. N-ar fi cinstit. Prea am vazut postari in care totul e doar despre fericire, armonie si zambete ca-n reclame. Pana acolo, e drum lung. Si noi zambim in poza, dar dincolo de zambet, sunt multe. Oboseala crunta, doua, trei ore de somn pe noapte, cu plans mult, cu furtuna hormonala post-partum, cu o mie de griji si indoieli, cu dureri de sani si de burta si de spate.

Cu Ana, care se bucura de Vlad si l-ar pupa toata ziua, dar care nu intelege de ce trebuie sa o imparta pe mami, mami a ei de care si ea are nevoie, pentru ca si ea e atat de mica… Privirea ei, uneori, ma inteapa drept in inima. Si da, ziua incerc sa fiu mai mult a ei, caci noaptea-i a lui Vlad. Asta cand nu se trezeste ea plangand si strigand dupa mine. Iar cand se trezesc amandoi, atunci sa te tii… Si, printre toate astea, mai avem momente cand e liniste, cand Vlad e pe bratul meu stang si doarme, iar Ana, pe bratul drept si se uita la desene. Uite, pentru clipele astea se sterg alea grele, cu nopti lungi, cu extenuare de simti ca te doare carnea si nu mai stii incotro s-o apuci. Si mai sunt, apoi, plimbarile noastre, cand reusim sa sincronizam programul copiilor.

Noi patru, invatand sa traim unii cu altii. Cu fiecare zi care trece, e cu un minut mai usor. O simt. Si, doamne, cum pretuiesc minutul asta… Stiu ca, poate, n-ar fi trebuit sa scriu, ca textul asta ma expune, poate, prea tare, dar e ca o spovedanie a unei #mamededoi, la inceput de drum. Si mai stiu ca nu sunt singura!”, a scris Simona Gherghe, pe adresa sa de Facebook.

Imediat a primit multe mesaje de la prieteni, între care și actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea. ”Simo, cata dreptate ai!!! Sanatate si putere! Iubirea invinge tot greul!”, a scris Gabriela Firea.