METEO 13 IULIE. Temperaturile continuă să fie ridicate, în special în Muntenia!

Publicat: 13/07/2017 | 07:38
METEO 13 IULIE. Temperaturile continuă să fie ridicate, în special în Muntenia!

Valorile termice diurne vor fi joi mai scăzute decât cele din intervalul precedent, în cea mai mare parte a ţării, dar în sud şi în sud-est, vremea va fi călduroasă şi, local se va resimţi disconfortul termic, anunţă mediafax.ro.

JOI 

ÎN ŢARĂ

Valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât cele din intervalul precedent, în cea mai mare parte a ţării dar în sud şi în sud-est, vremea va fi călduroasă şi, local se va resimţi disconfortul termic. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi mai ales după-amiaza, seara şi la începutul nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, în nordul, centrul şi estul teritoriului, în zonele de deal şi de munte şi pe spaţii mai mici în rest. Pe arii restrânse vor fi căderi de grindină şi cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 35-45 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 şi 34 de grade, uşor mai scăzute în regiunile nordice, dar şi mai ridicate în Lunca Dunării. Temperaturile minime vor avea valori de la 7 grade în estul Transilvaniei, până în jurul a 20 de grade, pe litoral.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi călduroasă cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 32 de grade şi disconfort termic, la orele amiezii. Cerul va fi variabil cu înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cel mai probabil spre seară şi la începutul nopţii. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade.

Citește și...