Michael Schumacher plânge. Anunțul momentului despre starea fostului pilot

Publicat: 24/08/2018 | 19:41
Michael Schumacher plânge. Anunțul momentului despre starea fostului pilot

De peste hotare vin vești extrem de emoționante în legătură cu starea de sănătate a legendarului pilot de Formula 1. Jurnaliștii de la publicația “Paris Match” au intrat în posesia unor mărturisiri făcute de câteva dintre rudele fostului sportiv. Informația de ultimă oră s-a aflat după ce săptămâna aceasta, un prieten al familiei Schumacher a anunțat că fanii nu-l vor mai vedea niciodată pe celebrul pilot de F1.

Citește și: Anunț de ultimă oră despre Michael Schumacher! „Pot să vă confirm oficial!”

Michael Schumacher plânge – noi detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1

În prezent, Michael Schumacher este supravegheat 24 de ore din 24 de specialiști neurologi la reședința lui din Elveţia. Conform dezvăluirilor făcute de unele dintre rudele sale, fostul pilot de F1 are ochii plini de lacrimi în momentul în care scaunul în care stă este îndreptat spre priveliștea cu munții de lângă lacul aflat în apropiere de locuința sa, aflată în Gland, de pe malul lacului Geneva.

Potrivit celor de la Paris Match, familia fostului sportiv este în continuare optimistă cu privire la recuperarea lui, deși el  nu se va recupera niciodată 100%.

“Michael plânge, deseori, atunci când îi îndrepți scaunul cu roile înspre spectaculoasa priveliște cu munții de lângă lac”, a precizat un aproapiat, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și: Un specialist a explicat ce se întâmplă, de fapt, acum cu Michael Schumacher: “El nu mai e de mult în comă!”

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția. În prezent, el este în perioada de recuperare care se desfășoară în casa lui din  Gland, de pe malul lacului Geneva.

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Citește și...