Un specialist a explicat ce se întâmplă, de fapt, acum cu Michael Schumacher: “El nu mai e de mult în comă!”

Publicat: 31/07/2018 | 10:32

Profesorul doctor Steven Laureys, unul dintre cel mai bine cotați specialişti în descifrarea stării comatoase, a lansat o declarație-bombă în legătură cu Michael Schumacher. El a oferit amănunte despre starea de sănătate a fostului pilot, care s-a rănit grav la cap, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi la finalul anului 2013.

Citește și: Cea mai nouă informație despre Michael Schumacher: familia fostului campion de Formula 1 a luat o decizie neașteptată

Devenit campion la Formula 1 de şapte ori campion în F1, Michael Schumacher este îngrijit în prezent în reședința lui din Elveția de specialiști în neurologie. Familia sa a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot. Recent, profesorul doctor Steven Laureysa explicat care este starea germanului în acest moment într-un interviu pentru portalul sudinfo.be şi preluat de presa din toată lumea.

“Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este de mult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul îşi poate reveni chiar şi după un an sau mai mult, dar evoluţia este foarte lentă, iar preţul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat, încât recuperarea intelectuală este puţin probabilă. Timpul este împotriva noastră”, a explicat profesorul doctor Steven Laureys, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Vești noi despre starea lui Michael Schumacher. Un prieten a vorbit despre deciziile radicale luate de soția fostului pilot de Formula 1

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Citește și...