Cea mai nouă informație despre Michael Schumacher: familia fostului campion de Formula 1 a luat o decizie neașteptată

Publicat: 29/07/2018 | 12:23

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie la care puțin s-au așteptat. În urma unor discuții s-a decis ca un Enzo Ferrari, deţinut de fostul campion mondial de Formula 1, să fie scos la vânzare din nou. În legătură cu informaţiile despre starea de sănătate a acestuia ajung greu la jurnaliştii de peste hotare. Rudele lui Michael Schumacher au avut însă și un motiv de bucurie, pentru că în acest weekend, fiul său a obținut prima sa victorie în Formula 3, pe circuitul de la Spa-Francorchamps, potrivit stuff.co.nz.

Citește și: Vești noi despre starea lui Michael Schumacher. Un prieten a vorbit despre deciziile radicale luate de soția fostului pilot de Formula 1

Supermașina Enzo Ferrari a lui Michael Schumacher a fost scoasă la vânzare pentru a doua oară în ultimii cinci ani, de când el s-a accidentat teribil în timp ce se afla într-o vacanță la schi în Alpii Francezi. Presa din străinătate relatează că bolidul are doar 8,363 km la bord şi o serie de caracteristici unice, unele dintre ele făcute special pentru celebrul pilot de curse. Printre acestea se numără ferestrele electrice şi un sistem audio Bose.

De asemenea, există și o serie de alte detalii unice, cum ar fi: calotele roşii ale frânelor de la Rosso Scuderia, roţile din titan şi siglele cu numele lui Michael Schumacher desenate în relief pe scaunele şi pragurile uşilor. Exteriorul este finisat în nuanţa Rosso Scuderia – una dintre cele mai renumite nuanţe “Ferrari Red” – în timp ce interiorul este îmbrăcat în piele Cuoio.

Fiul lui Michael Schumacher, succes pe același circuit ca tatăl lui

Mick Schumacher, fiul fostului campion de Formula 1, a obţinut ieri, 28 iulie, o victorie pe circuitul de la Spa-Francoschamps, în Belgia, în Formula 3. E acelaşi circuit pe are Michael Schumacher câştiga prima sa cursă de Formula 1 din carieră pe 30 august 1992, scriu jurnaliștii de la stuff.co.nz.

După ce a fost victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, Michael Schumacher se află sub supraveghere permanentă la domiciliul său din Gland, Elveţia.

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Citește și...