Vești noi despre starea lui Michael Schumacher. Un prieten a vorbit despre deciziile radicale luate de soția fostului pilot de Formula 1

Publicat: 06/05/2018 | 12:39

După ce un membru al familiei lui Michael Schumacher  a vorbit despre care mai este starea acestuia de sănătate, un prieten apropiat a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu despre fostul pilot de Formula 1. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Mărturisirile acestuia vin după ce unui fost coleg de-al lui Michael Schumacher nu i s-a permis să-l viziteze. De asemenea, acesta a vorbit și despre deciziile radicale luate de soția fostului pilot de F1.

Fostul pilot Ferrari Luca Badoer a dezvăluit unor jurnaliști italieni că îl vizitează destul de des pe Michael Schumacher. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). În timpul declarațiilor, Luca Badoer a spus că nu poate să dea mai multe amănunte despre starea de sănătate a septuplului campion mondial de Formula 1, pentru că familia lui vrea să păstreze totul secret. Ce informații despre Michael Schumacher apar în presă, dar și cine îl vizitează – toate acestea sunt decise de soția fostului pilot de F1.

În urmă cu câteva zile brazilianul Rubens Barichello a spus în cadrul unui interviu că nu a fost lăsat să-l vadă pe Michael Schumacher care este în perioada de recuperare.

„Îl vizitez pe Michael în mod regulat. Dar familia lui vrea să păstreze secret tot ce ţine de el şi eu respect 100% acest lucru. Toată lumea face tot ce e posibil pentru recuperarea lui Schumi. Corina permite accesul pentru foarte puţine persoane. Hai să acceptăm asta, să respectăm deciziile ei şi să nu creăm polemici”, a declarat Luca Badoer pentru jurnaliștii de la „DiarioDelWeb”.

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. După incident, el a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția, dar și în locuința sa din Germania.

Michael Schumacher, peste 20 de milioane de euro pentru tratament

În vârstă de 49 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de patru ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.

Fostul campion de Formula 1 s-a născut pe 3 ianuarie 1969 în Hürth, Germany. El s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Corinna Betsch, în 1995. Ei au împreună doi copii: Mick Schumacher, Gina-Maria Schumacher.

Citește și...