Decizia de ultimă oră luată de familia lui Michael Schumacher: ”Este ca și cum am avea un Mare Premiu al…”

Publicat: 11/04/2018 | 20:09
Decizia de ultimă oră luată de familia lui Michael Schumacher: ”Este ca și cum am avea un Mare Premiu al…”

Familia lui Michael Schumacher a luat o decizie importantă, zilele acestea. Va explune colecţia impresionantă de maşini a fostului campion mondial de Formula 1 la salonul Motorworld din Koln, din vară.

Colecţia va include 20 de maşini, de la primul său kart la maşinile cu care a concurant în Formula Ford sau care s-a impus în Formula 1, scrie express.co.uk.

“Este ca şi cum am avea un Mare Premiu al amintirilor dacă oamenii ar trebui să experimenteze o istorie a automobilelor. Este ca o uşurare pentru familie, pentru că mereu trebuie privit omul Michael Schumacher, nu persoana care este acum bolnavă”, a declarat Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher.

Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Familia pilotului F1 Michael Schumacher speră într-o recuperare medicală miraculoasă după ce au apărut semne care indică posibilitatea reluării activităţilor celebrale.

Tratamentul medical dedicat lui Michael Schumacher costă peste 100.000 euro pe săptămână şi legendarul pilot F1 este supravegheat în permanenţă de nu mai puţin de 15 medici şi asistente.

Citește și...