Mihai Bendeac a recunoscut dependența de droguri, alcool și somnifere. ”Făceam pipi într-o sticlă sau mai multe sticle, lângă pat”

Autor: C. C.
Publicat: 05/12/2019 | 14:39
Mihai Bendeac a recunoscut dependența de droguri, alcool și somnifere. ”Făceam pipi într-o sticlă sau mai multe sticle, lângă pat”

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a vorbit în cadrul unei conferințe TEDx, ce a avut loc la Alba Iulia, despre boala cu care se luptă de ani de zile, despre greutățile pe care le-a avut de înfruntat și despre dependențele care l-au înlănțuit.(CITEȘTE ȘI:„TESTAMENTUL” PE CARE CORNEL GALEȘ L-A LĂSAT CU LIMBĂ DE MOARTE: ”POT SĂ MOR ORICÂND. NU ÎMI ESTE FRICĂ! REGRET DOAR CĂ…”)

În cadrul conferinței actorul s-a deschis în fața celor prezenți și le-a povestit despre viața lui și lucrurile care l-au marcat. El a recunoscut că este obsesiv compulsiv și că s-a confruntat cu depresia o lungă perioadă de timp. De asemenea, Mihai Bendeac a menționat și problemele de anxietate pe care le are și stările bipolare. (VEZI ȘI: MIHAI BENDEAC, FILMAT GOL PUȘCĂ LA DUȘ! CE DECLARAȚII OBSCENE A FĂCUT DUPĂ CE A IEȘIT DIN BAIE)

Pentru a putea face fața tuturor acestor afecțiuni actorul a trebuit să apeleze la o multitudine de pastile, pe care le-a combinat ulterior cu alcoolul și alte substeanțe. Aceste lucruri nocive și-au pus ulterior amprenta asupra lui și l-au adus în pragul unei depresii severe.

”Am ajuns într-un punct al depresiei și probabil că și substanțele m-au ajuns din urmă, în care timp de multe, multe zile, nu am mâncat nimic. Trei sau patru zile. După două zile nu mai puteam să merg să fac pipi. Făceam pipi într-o sticlă sau mai multe sticle, lângă pat.”, a povestit Mihai Bendeac.

Sacrificiu de dragul meseriei

Mihai Bendeac este un om dedicat meseriei pe care o face. El este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cântăreț, regizor, jurat, poet și compozitor român. De-a lungul timpul a pus parte profesională deasupra oricărui lucru.

În cadrul conferinței, actorul a povestit cum în primul an de facultate la actorie a renunța la iubita lui, de la momentul respectiv,  pentru a putea petrece mai mult timp la cursuri și în sala de repetiții.

Tot cu ajutorul meserie a reușit să gestioneze și să controleze afecțiunile de care suferă și să găsească o parte bună în tot ceea ce i s-a întâmplat. Depresia și problemele prin care a trecut au fost pentru Mihai Bendeac și o sursă de inspirație. ”Depresia e cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat”, a spus Mihai Bendeac.

A mai declarat că această condiție a lui, aceste momente grele l-au ajutat să facă tot ce a realizat pâna în prezent, dar pe de altă parte a spus că dacă ar putea da timpul înapoi nu ar mai face acelaș lucru din nou.

 

 

 

Citește și...