Mihai Sturzu s-a lăsat de muzică și de politică și s-a făcut pilot! Câți bani câștigă lunar

Publicat: 09/01/2019 | 09:13

Mihai Sturzu a devenit cunoscut în showbizul autohton, ca artist, făcând parte din trupa Hi-Q, alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea. După ce a renunțat la muzică, și-a încercat norocul ca politician, însă a abandonat și această carieră, iar acum, la 39 de ani, Mihai este pilot de linie, la o companie aeriană low-cost, care transportă pasagerii în Europa și nu numai. (Cupoane reduceri)

La doar câteva zile după Revelion, Mihai a pilotat avionul în care se aflau foștii colegi, printre care Paul Surugiu-Fuego, Adrian Enache, însoţit de cei doi copii ai săi, Diana şi David, Iuliana Marciuc, dar şi scriitoarea şi textiera Rodica Elena Lupu, care s-au bucurat să îl revadă în această postură pe fostul membru al trupei Hi-Q.

Fuego s-a fotografiat cu Mihai Sturzu, imaginea devenind virală pe rețelele de socializare. (Cupoane reduceri)

Câți bani câștigă Mihai Sturzu

Potrivit dcnews.ro, un pilot pe o linie comercială la compania aeriană low-cost, unde activează și Mihai Sturzu, începe de la 36 000 euro pe an.

Aviaţa este visul copilăriei. Eu am copilărit în anii de comunism, locuiam în Braşov, în inima ţării, cu conştiinţa supremă a faptului că noi nu puteam ieşi din ţară. Ţin minte că mă uitam pe cer şi vedeam avioane şi-mi imaginam cum ar fi să fiu într-un avion, cum ar fi să vezi lumea de sus. Niciodată nu e prea târziu să-ţi trăieşti visurile. La 32 de ani m-am apucat să fac primele cursuri de pilot privat şi mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am putut abţine, aşa că am continuat studiile în domeniul aviaţiei“, a mărturisit Mihai Sturzu. (Cupoane reduceri)
Mihai Sturzu a studiat filologia, a practicat şase ani handbal de performanţă, s-a apucat de cântat şi a fondat una dintre cele mai de succes trupe din România, a obţinut licenţa de scafandru profesionist, a fost implicat în politică, iar acum este pilot. Acum, Mihai Sturzu a ajuns să-şi urmeze pasiunea de copilărie – pilotajul.
Citește și...