Moment greu pentru Ioana, fata lui Ionel Ganea. Pentru fericirea fiicei lui, fostul international trebuie sa plateasca 20.000 de e

Publicat: 02/07/2014 | 13:41

Campioana natioanala la echitatie, fata lui Ionel Ganea trece prin clipe dificile. Intr-un moment foarte important pentru cariera tinerei, Peggy, iapa alaturi de care a lucrat de la varsta de 5 ani, a suferit o fractura la unul dintre picioare.

Ioana Ganea (17 ani), fata lui Ionel Ganea, trece prin momente mai putin placute. Fiica fostului atacant practica echitatia de la varsta de cinci ani, iar in decursul timpului a castigat nenumarate premii, atat pe plan national, cat si pe plan international.

In Romania, Ionel Ganea a jucat la Bistrita, Craiova Rapid, Timisoara si Dinamo
In Romania, Ionel Ganea a jucat la Bistrita, Craiova Rapid, Timisoara si Dinamo

Alaturi de Peggy, calul sau de concurs, Ioana a trait nenumarate bucurii, insa in 2008 a avut parte si de un moment mai putin placut. In timpul unui concurs la care asista si tatal ei, iapa s-a ridicat in doua picioare, iar Ioana a cazut destul de rau si a fost transportata de urgenta la spital.
 

Ionel Ganea

Dupa investigatii amanuntite, medicii au transmis ca fata se afla in afara oricarui pericol, astfel ca, in scurt timp, fiica lui Ionel Ganea a revenit in sa.

Acum, cariera Ioanei trece printr-o alta cumpana . Peggy a suferit o fractura la unul dintre picioare, practic o recidiva a unei accidentari mai vechi, iar din cauza acestui lucru nu va mai putea participa la niciun concurs. “Sunt atasata de ea si o s-o tin, insa din pacate nu o sa mai poata merge la concursuri. Am nevoie de un alt cal”, a spus Ioana pentru CANCAN.ro.

Calul trebuie adus din strainatate

Ioana Ganea a castigat mai multe consuri de echitatie destinate juniorilor
Ioana Ganea a castigat mai multe consuri de echitatie destinate juniorilor

Achizitionarea unui nou cal este destul de costisitoare. In primul rand, la nivelul la care a ajuns tanara este nevoie de un cal obisnuit cu performanta. Un astfel de exemplar are si un pret pe masura. “Eu o sa particip la concursurile de tineret si am nevoie de un cal care sa scoata un timp foarte bun. Trebuie sa-l aduc din strainatate si pretul ajunge undeva in jurul a 20.000 de euro”, a marturisit Ioana.

Tatal fetei este pregatit deja sa faca aceasta investitie, Ionel Ganea fiind nelipsit de la concusurile fiicei lui pe care a incurajat-o mereu sa mearga mai departa cu practicarea acestui sport, unul extrem de costisitor pentru orice parinte, costurile de intretinere si taxele de concurs fiind ridicate.
 

Citește și...