Momente de coșmar pentru Florin Salam. Fanii au primit vestea tristă în urmă cu puțin timp

Publicat: 11/11/2019 | 11:49
Momente de coșmar pentru Florin Salam. Fanii au primit vestea tristă în urmă cu puțin timp

La începutul lunii trecute, câteva localuri din Germania anunțau că Florin Salam va susține recitaluri. În astfel de condiții, ”Regele Manelelor” ar fi trebuit să fie deja în turneu, în momentul de față, numai că fanii săi au primit o veste tristă. 

Spectacolele lui Florin Salam au fost reprogramate, iar anunțul a fost făcut, pe pagina de socializare, chiar de Roxana Dobre, iubita și impresara lui Salam. 4 concerte care ar fi trebuit să se desfășoare în octombrie-noiembrie au fost reprogramate pentru luna ianuarie a anului viitor, a anunțat Roxana. Reamintim că Florin Salam s-a retras, temporar, de pe scenă, motivul fiind unele probleme de sănătate cauzate de epuizarea artistului.

Florin Salam șI Roxana Dobre

”Ar putea să îi cedeze corpul”

Un prieten din anturajul manelistului a dezvăluit că acesta ar fi epuizat din cauza programului foarte încărcat și că mama fiicelor sale l-a implorat să se odihnească, să își încarce bateriile și să petreacă mai mult timp acasă, în compania celor mai dragi persoane.

Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat un apropiat al ”Regelui manelelor”.

Citește și...